ПошукЗнайдено: 24 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 8 / Фіксована
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Тест з професійної готовності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Тест з професійної готовності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 60 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Комплекс дисциплін з технології виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=124, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фахове випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фахове випробування (додаткове)  (балmin=68, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=68, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 75 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 23.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 02.12.2019 - 15.03.2021 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (додатковий)  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=101, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове випробування  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 45 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 8 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Тест з професійної готовності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з професійної говності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  2. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 25.09.2019 - 14.02.2021 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 84 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.11.2019 - 25.03.2021 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  ( k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 70 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва молока та яловичини
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 5 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва молока та яловичини
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=20, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=20, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 30.11.2019 - 30.03.2021 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 75 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Вступ з фаху  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=30, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=60, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.