Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
Освітня програма: Технології ресторанного бізнесу.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Історія України
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  3. Іноземна мова*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 40
Обсяг на контракт: 40
Всього поданих заяв: 73
Загальний конкурс: 1.82

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт129.96
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 51-6131848 С.Н. До наказу (контракт)  —  145.503  розрахунок
Українська мова та література 145.00
Історія України (ЗНО) 127.00
Географія (ЗНО) 132.00
Середній бал документа про освіту 8.50
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 200.00
РК    КВ2   К 
2 Цибровська-Козак А.Є. До наказу (контракт)  —  172.592  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 172.00
Історія України (ЗНО) 157.00
Географія (ЗНО) 179.00
Середній бал документа про освіту 9.30
СК  РК      К 
3 Романенко Є.С. До наказу (контракт)  —  172.380  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 182.00
Історія України (ЗНО) 176.00
Географія (ЗНО) 174.00
Середній бал документа про освіту 9.40
РК      К 
4 Третьякова О.В. До наказу (контракт)  —  166.821  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 169.00
Історія України (ЗНО) 165.00
Іноземна мова (ЗНО) 180.00
Середній бал документа про освіту 10.70
РК      К 
5 Корсун Д.В. До наказу (контракт)  —  162.384  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 175.00
Історія України (ЗНО) 170.00
Іноземна мова (ЗНО) 140.00
Середній бал документа про освіту 10.70
РК      К 
6 Петровська Л.О. До наказу (контракт)  —  150.807  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 164.00
Історія України (ЗНО) 161.00
Географія (ЗНО) 126.00
Середній бал документа про освіту 8.80
РК      К 
7 Мокан А.Б. До наказу (контракт)  —  150.047  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 149.00
Історія України (ЗНО) 130.00
Географія (ЗНО) 150.00
Середній бал документа про освіту 10.00
СК  РК      К 
8 Пархоменко Б.О. До наказу (контракт)  —  149.940  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 149.00
Історія України (ЗНО) 160.00
Географія (ЗНО) 158.00
Середній бал документа про освіту 7.80
РК      К 
9 Михайлов К.А. До наказу (контракт)  —  148.971  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 152.00
Історія України (ЗНО) 155.00
Географія (ЗНО) 152.00
Середній бал документа про освіту 8.10
РК      К 
10 Марченко В.С. До наказу (контракт)  —  148.359  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 144.00
Історія України (ЗНО) 149.00
Географія (ЗНО) 170.00
Середній бал документа про освіту 8.60
РК      К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама