Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Співбесіда
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама