Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 30.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Співбесіда
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Обсяг на контракт: 6
Обсяг держзамовлення: 4
Всього поданих заяв: 7
Загальний конкурс: 0.70

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет4.40
Середній бал атестата зарахованих на контракт3.45
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет4.13
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Абраменко К.С. До наказу (бюджет)  —  9.400 
Фахове випробування 5.00
Інші показники конкурсного відбору 4.40
    Б 
2 Терлецький Ю.О. До наказу (бюджет)  —  8.310 
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 4.31
    Б 
3 Висоцький С.В. До наказу (бюджет)  —  8.200 
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 4.20
    Б 
4 Пономаренко Д.І. До наказу (бюджет)  —  7.100 
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 3.10
    Б 
5 Станков В.Ю. До наказу (контракт)  —  6.100 
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 3.10
    К 
6 Шпак В.А. Зареєстровано в НЗ  —  0.000 
 
      – 
7 Дерменжи С.С. Зареєстровано в НЗ  —  0.000 
 
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.