Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу.
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м`яса.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 16.08.2019 - 15.09.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Історія України
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  3. Іноземна мова*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Математика*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт141.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт9.10
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.