Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технології продуктів бродіння і виноробства.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 29.09.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  3. Співбесіда
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 15
Всього поданих заяв: 42
Загальний конкурс: 2.80

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт3.73
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Савін В.К. До наказу (контракт)  —  12.800 
Іноземна мова 4.00
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 4.80
    К 
2 Іванов В.О. До наказу (контракт)  —  11.750 
Іноземна мова 4.00
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 4.75
    К 
3 Давиденко В.О. До наказу (контракт)  —  11.600 
Іноземна мова 4.00
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 4.60
    К 
4 Кугут М.В. До наказу (контракт)  —  11.350 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 4.35
    К 
5 Сорокіна І.О. До наказу (контракт)  —  11.000 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 5.00
    К 
6 Степчук В.М. До наказу (контракт)  —  11.000 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 5.00
    К 
7 Барвінко Л.О. До наказу (контракт)  —  10.900 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 3.90
    К 
8 Колесник Ю.В. До наказу (контракт)  —  10.800 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 3.00
Інші показники конкурсного відбору 4.80
    К 
9 Булгару М.І. До наказу (контракт)  —  10.700 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 3.70
    К 
10 Хоміч А.В. До наказу (контракт)  —  10.700 
Іноземна мова 3.00
Фахове випробування 4.00
Інші показники конкурсного відбору 3.70
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.