Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Факультет ветеринарної гігієни, екології та права.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 16.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Співбесіда
    (Фахове випробування, балmin=20.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=6.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Обсяг на контракт: 10
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама