ПошукЗнайдено: 6 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2023 (з 2-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2022 (з 3-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 30 / Небюджетна
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 25.09.2019 - 25.03.2023 (з 2-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної гігієни, екології та права
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2021 (з 3-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр / Бакалавр/ ЛО 10 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 30.06.2022 (з 2-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Фаховий іспит  (балmin=20, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Середній бал документа про освіту (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
* - Предмети на вибір.