Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки молока.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=20.00, k=1.00 )
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=40.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Вступний іспит (залік), балmin=20.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=6.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держзамовлення: 5
Всього поданих заяв: 15
Загальний конкурс: 1.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.01
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.14
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.80
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Мисюк М.В. До наказу (бюджет)  —  109.000 
Іноземна мова 40.00
Фаховий іспит 60.00
Інші показники конкурсного відбору 9.00
    Б 
2 Білан Н.С. До наказу (бюджет)  —  100.000 
Іноземна мова 21.00
Фаховий іспит 70.00
Інші показники конкурсного відбору 9.00
    Б 
3 Музичук І.Ю. До наказу (бюджет)  —  93.900 
Іноземна мова 35.00
Фаховий іспит 50.00
Інші показники конкурсного відбору 8.90
    Б 
4 Дідик М.М. До наказу (бюджет)  —  93.600 
Іноземна мова 23.00
Фаховий іспит 60.00
Інші показники конкурсного відбору 10.60
    Б 
5 Мандзюк Г.С. До наказу (бюджет)  —  93.500 
Іноземна мова 34.00
Фаховий іспит 50.00
Додаткове фахове вступне випробування 80.00
Інші показники конкурсного відбору 9.50
    Б 
6 Ткачук О.М. До наказу (контракт)  —  86.400 
Іноземна мова 37.00
Фаховий іспит 40.00
Інші показники конкурсного відбору 9.40
    К 
7 Таланчук Ю.А. До наказу (контракт)  —  82.000 
Іноземна мова 35.00
Фаховий іспит 40.00
Інші показники конкурсного відбору 7.00
    К 
8 Мовчанюк В.І. До наказу (контракт)  —  79.000 
Іноземна мова 30.00
Фаховий іспит 40.00
Інші показники конкурсного відбору 9.00
    К 
9 Луць І.В. До наказу (контракт)  —  75.600 
Іноземна мова 22.00
Фаховий іспит 45.00
Додаткове фахове вступне випробування 65.00
Інші показники конкурсного відбору 8.60
    К 
10 Бордун М.Ю. До наказу (контракт)  —  74.100 
Іноземна мова 25.00
Фаховий іспит 40.00
Додаткове фахове вступне випробування 85.00
Інші показники конкурсного відбору 9.10
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.