Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців) ?
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 31.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет423.00
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт439.25
Середній бал атестата зарахованих на бюджет167.00
Середній бал атестата зарахованих на контракт175.92
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих438.00
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв438.00
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет167.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет423.00
Зараховано на бюджет всього1
Зараховано на контракт всього12
Всього прийнято заяв13
Ліцензійний обсяг15
Залишилося невикористаних ліцензійних місць2
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Фе### До наказу (контракт)  —  544.000 
Іноземна мова 176.00
Харчові технології 168.00
Додаткове фахове вступне випробування 140.00
Середній бал документа про освіту 200.00
    К  – 
2 Фе### До наказу (контракт)  —  516.000 
Іноземна мова 148.00
Харчові технології 168.00
Додаткове фахове вступне випробування 168.00
Середній бал документа про освіту 200.00
    К  – 
3 Бо### До наказу (контракт)  —  511.000 
Іноземна мова 144.00
Харчові технології 172.00
Додаткове фахове вступне випробування 168.00
Середній бал документа про освіту 195.00
    К 
4 Ко### До наказу (контракт)  —  484.000 
Іноземна мова 172.00
Харчові технології 144.00
Додаткове фахове вступне випробування 148.00
Середній бал документа про освіту 168.00
    К 
5 Тк### До наказу (контракт)  —  464.000 
Іноземна мова 160.00
Харчові технології 108.00
Додаткове фахове вступне випробування 120.00
Середній бал документа про освіту 196.00
    К  – 
6 Ко### До наказу (бюджет)  —  423.000 
Іноземна мова 120.00
Харчові технології 136.00
Додаткове фахове вступне випробування 144.00
Середній бал документа про освіту 167.00
    Б 
7 Са### До наказу (контракт)  —  421.000 
Іноземна мова 128.00
Харчові технології 128.00
Додаткове фахове вступне випробування 148.00
Середній бал документа про освіту 165.00
    К 
8 Се### До наказу (контракт)  —  411.000 
Іноземна мова 128.00
Харчові технології 112.00
Додаткове фахове вступне випробування 112.00
Середній бал документа про освіту 171.00
    К 
9 Ма### До наказу (контракт)  —  410.000 
Іноземна мова 104.00
Харчові технології 132.00
Додаткове фахове вступне випробування 108.00
Середній бал документа про освіту 174.00
    К 
10 Га### До наказу (контракт)  —  389.000 
Іноземна мова 104.00
Харчові технології 104.00
Додаткове фахове вступне випробування 108.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама