Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОН).
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОН).
Тип програми магістра: Освітньо-наукова.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 31.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 20
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держзамовлення: 10
Всього поданих заяв: 10
Загальний конкурс: 0.50

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет163.57
Середній бал атестата зарахованих на контракт159.59
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет140.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Пудзирей В.А. До наказу (бюджет)  —  539.000 
Іноземна мова 168.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 176.00
Середній бал документа про освіту 195.00
    Б 
2 Дузяк А.О. До наказу (бюджет)  —  486.000 
Іноземна мова 160.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 140.00
Середній бал документа про освіту 186.00
    Б 
3 Беседа В.В. До наказу (бюджет)  —  481.000 
Іноземна мова 168.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 120.00
Середній бал документа про освіту 193.00
    Б 
4 Новікова З.С. До наказу (бюджет)  —  471.000 
Іноземна мова 160.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 124.00
Середній бал документа про освіту 187.00
    Б 
5 Можаровська М.І. До наказу (бюджет)  —  445.000 
Іноземна мова 128.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 132.00
Середній бал документа про освіту 185.00
    Б 
6 Воробей Х.С. До наказу (бюджет)  —  435.000 
Іноземна мова 120.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 128.00
Середній бал документа про освіту 187.00
    Б 
7 Грабовий А.О. До наказу (бюджет)  —  418.000 
Іноземна мова 128.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
Середній бал документа про освіту 186.00
    Б 
8 Любченко Н.В. До наказу (бюджет)  —  406.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
Середній бал документа про освіту 194.00
    Б 
9 Забродіна А.М. До наказу (бюджет)  —  405.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 120.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    Б 
10 Козуб І.А. До наказу (бюджет)  —  397.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.