ПошукЗнайдено: 28 (спеціальності за 2019 рік)
Спеціальність
Складові конкурсного бала
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 11 / Небюджетна
Освітня програма: Інноваційні технології та бізнес процеси в тваринництві
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Вступне фахове випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 28
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Фіксована
Освітня програма: Кінологія
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Тест з професійної готовності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
7. Національний університет біоресурсів і природокористування України
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=124, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих  (балmin=124, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Комплекс дисциплін з технології виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=124, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 72
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 110 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=68, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фахове випробування (додаткове)  (балmin=68, k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 101
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 19.09.2019 - 28.02.2021 (з 1-го курсу)
27. Полтавська державна аграрна академія
Складові конкурсного бала
  1. Співбесіда з фахового випробування  (балmin=68, k=1.00 ) (ФВ)
  2. Іноземна мова (балmin=68, k=1.00 ) (Іспит)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 110 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 66
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.05.2021 (з 1-го курсу)
59. Миколаївський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (додатковий)  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 51 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=101, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 48
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 9 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
69. Луганський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=101, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=101, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  (балmin=101, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 1
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 90 / Фіксована
Освітня програма: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
77. Вінницький національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове випробування  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 75
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 65 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 25
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 3
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біотехнологічний факультет
Термін навчання: 30.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
80. Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 16 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
177. Подільський державний аграрно-технічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Тест з фахової підготовки  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Тест з професійної готовності  (балmin=15, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=1, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 21
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 30 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
213. Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування)  ( k=0.00 ) (ФВ)
  4. Інші показники конкурсного відбору ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 36
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 23 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 1 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 4
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 2 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
267. Одеський державний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=0.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 2
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове випробування  ( k=0.00 ) (Залік)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 27
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 0 / Небюджетна
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
287. Харківська державна зооветеринарна академія
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова ( k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  ( k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 20 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОН)
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2021 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Середній бал документа про освіту (балmin=100, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 80 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
362. Білоцерківський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=100, k=1.00 ) (Іспит)
  2. 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва  (балmin=100, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=100, k=0.00 ) (ФВ)
  4. Середній бал документа про освіту ( k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 91
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 15 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва молока та яловичини
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 50 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Факультет біолого-технологічний
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021 (з 1-го курсу)
126. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=20, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фаховий іспит  (балmin=40, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове фахове вступне випробування  (балmin=20, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=6, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 62
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 25 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Біолого-технологічний факультет
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020 (з 1-го курсу)
151. Сумський національний аграрний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=60, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Фахове вступне випробування  (балmin=60, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Додаткове вступне випробування  (балmin=1, k=0.00 ) (Залік)
  4. Інші показники конкурсного відбору (балmin=0, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 33
Спеціальність
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр / Бакалавр/ ЛО 100 / Фіксована
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Технологічний
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020 (з 1-го курсу)
229. Житомирський національний агроекологічний університет
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова (балmin=30, k=1.00 ) (Іспит)
  2. Вступ з фаху  (балmin=120, k=1.00 ) (ФВ)
  3. Середній бал документа про освіту (балmin=60, k=1.00 ) (КП)
Детальніше
заяв: 74
* - Предмети на вибір.