Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП).
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП).
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 31.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 70
Обсяг на контракт: 60
Обсяг держзамовлення: 10
Всього поданих заяв: 66
Загальний конкурс: 0.94

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет167.80
Середній бал атестата зарахованих на контракт163.61
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет154.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Луцька А.В. До наказу (контракт)  —  531.000 
Іноземна мова 168.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
Додаткове фахове вступне випробування 168.00
Середній бал документа про освіту 175.00
    К 
2 Куліш І.П. До наказу (бюджет)  —  489.000 
Іноземна мова 152.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 172.00
Середній бал документа про освіту 165.00
    Б 
3 Хаперська В.Г. До наказу (бюджет)  —  464.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
Середній бал документа про освіту 168.00
    Б 
4 Черевко Ю.О. До наказу (контракт)  —  438.000 
Іноземна мова 144.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
Додаткове фахове вступне випробування 124.00
Середній бал документа про освіту 186.00
    К  – 
5 Петрова О.С. До наказу (контракт)  —  434.000 
Іноземна мова 144.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
Додаткове фахове вступне випробування 120.00
Середній бал документа про освіту 182.00
    К 
6 Приліпко Я.В. До наказу (контракт)  —  428.000 
Іноземна мова 168.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
Додаткове фахове вступне випробування 192.00
Середній бал документа про освіту 156.00
    К 
7 Безпала Л.П. До наказу (бюджет)  —  427.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 148.00
Середній бал документа про освіту 175.00
    Б 
8 Алексєєнко Л.В. До наказу (контракт)  —  427.000 
Іноземна мова 104.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 136.00
Додаткове фахове вступне випробування 104.00
Середній бал документа про освіту 187.00
    К 
9 Віхтюк Т.С. До наказу (бюджет)  —  425.000 
Іноземна мова 108.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 160.00
Середній бал документа про освіту 157.00
    Б 
10 Бунь А.В. До наказу (бюджет)  —  424.000 
Іноземна мова 128.00
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 136.00
Середній бал документа про освіту 160.00
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама