Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП).
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП).
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 31.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 80
Обсяг на контракт: 49
Обсяг держзамовлення: 31
Всього поданих заяв: 91
Загальний конкурс: 1.14

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет163.57
Середній бал атестата зарахованих на контракт159.59
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет140.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Гречанли О.Д. До наказу (бюджет)  —  483.000 
Іноземна мова 184.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 116.00
Середній бал документа про освіту 183.00
    Б 
2 Чарський В.В. До наказу (бюджет)  —  482.000 
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
Середній бал документа про освіту 166.00
    Б 
3 Донченко Н.О. До наказу (бюджет)  —  480.000 
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 164.00
Середній бал документа про освіту 180.00
    Б 
4 Бабенко О.В. До наказу (бюджет)  —  475.000 
Іноземна мова 116.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
Середній бал документа про освіту 179.00
    Б 
5 Стадник С.О. До наказу (бюджет)  —  473.000 
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
Середній бал документа про освіту 177.00
    Б 
6 Черненко І.А. До наказу (бюджет)  —  471.000 
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
Середній бал документа про освіту 151.00
    Б 
7 Ющишен Б.В. До наказу (бюджет)  —  467.000 
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 140.00
Середній бал документа про освіту 167.00
    Б 
8 Шапран Г.Г. До наказу (бюджет)  —  467.000 
Іноземна мова 168.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 152.00
Середній бал документа про освіту 147.00
    Б 
9 Осінський М.В. До наказу (бюджет)  —  453.000 
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
Середній бал документа про освіту 181.00
    Б 
10 Єремеєва В.С. До наказу (бюджет)  —  453.000 
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 132.00
Середній бал документа про освіту 177.00
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама