Спеціальність: 181. Харчові технології.

Дніпровський державний аграрно-економічний університет

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Інженерно-технологічний факультет.
Тип пропозиції: Небюджетна (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 31.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт142.25500
Середній бал атестата зарахованих на контракт4.75500
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих142.25500
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв135.53250
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв4
Ліцензійний обсяг10
Залишилося невикористаних ліцензійних місць8
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** О.М. До наказу  —  144.940 
Середній бал документа про освіту 4.94
Харчові технології 140.00
    К 
2 *********** О.В. До наказу  —  139.570 
Середній бал документа про освіту 4.57
Харчові технології 135.00
    К 
3 *********** А.В. Допущено  —  129.400 
Середній бал документа про освіту 4.40
Харчові технології 125.00
      – 
4 *********** А.Д. Допущено  —  128.220 
Середній бал документа про освіту 3.22
Харчові технології 125.00
      – 
5 *********** С.М. Зареєстровано  —  3.450 
Середній бал документа про освіту 3.45
Харчові технології 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама