Спеціальність: 181. Харчові технології.

Дніпровський державний аграрно-економічний університет

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Інженерно-технологічний факультет.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.06.2021
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 31.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет165.39600
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт139.48625
Середній бал атестата зарахованих на бюджет4.39600
Середній бал атестата зарахованих на контракт3.86130
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих149.45154
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв149.08429
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.51000
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет154.60000
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв14
Ліцензійний обсяг22
Залишилося невикористаних ліцензійних місць9
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** В.В. До наказу  —  189.880 
Середній бал документа про освіту 4.88
Харчові технології 185.00
    Б 
2 *********** Р.В. До наказу  —  163.510 
Середній бал документа про освіту 3.51
Харчові технології 160.00
    Б 
3 *********** Я.В. До наказу  —  159.730 
Середній бал документа про освіту 4.73
Харчові технології 155.00
    Б 
4 *********** Д.С. До наказу  —  159.260 
Середній бал документа про освіту 4.26
Харчові технології 155.00
    Б 
5 *********** А.В. До наказу  —  154.600 
Середній бал документа про освіту 4.60
Харчові технології 150.00
    Б 
6 *********** А.В. До наказу  —  148.960 
Середній бал документа про освіту 3.96
Харчові технології 145.00
    К 
7 *********** Х.В. До наказу  —  145.000 
Середній бал документа про освіту 5.00
Харчові технології 140.00
    К 
8 *********** О.О. До наказу  —  143.140 
Середній бал документа про освіту 3.14
Харчові технології 140.00
    К 
9 *********** Ю.І. До наказу  —  139.270 
Середній бал документа про освіту 4.27
Харчові технології 135.00
    К 
10 *********** Т.Г. До наказу  —  138.750 
Середній бал документа про освіту 3.75
Харчові технології 135.00
    К 
11 *********** О.М. До наказу  —  138.670 
Середній бал документа про освіту 3.67
Харчові технології 135.00
    К 
12 *********** В.В. До наказу  —  134.000 
Середній бал документа про освіту 4.00
Харчові технології 130.00
    К 
13 *********** Є.С. До наказу  —  128.100 
Середній бал документа про освіту 3.10
Харчові технології 125.00
    К 
14 *********** А.В. Допущено  —  144.310 
Середній бал документа про освіту 4.31
Харчові технології 140.00
      – 
15 *********** А.С. Зареєстровано  —  5.000 
Середній бал документа про освіту 5.00
Харчові технології 0.00
      – 
16 *********** Н.І. Зареєстровано  —  5.000 
Середній бал документа про освіту 5.00
Харчові технології 0.00
     
17 *********** В.А. Зареєстровано  —  4.820 
Середній бал документа про освіту 4.82
Харчові технології 0.00
      – 
18 *********** О.В. Зареєстровано  —  4.580 
Середній бал документа про освіту 4.58
Харчові технології 0.00
      – 
19 *********** А.А. Зареєстровано  —  4.000 
Середній бал документа про освіту 4.00
Харчові технології 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама