Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.12.2019
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 10.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Технологія м’яса та м’ясних продуктів
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=0.00 )
  2. Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=124.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет311.33
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт294.21
Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.17
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.50
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих299.35
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв295.91
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет5.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет303.00
Зараховано на бюджет всього6
Зараховано на контракт всього14
Всього прийнято заяв23
Ліцензійний обсяг30
Залишилося невикористаних ліцензійних місць10
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ######## К.Я. До наказу  —  357.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 180.00
Іноземна мова 158.00
Середній бал документа про освіту 19.00
    К  – 
2 ######## Т.С. До наказу  —  341.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 168.00
Іноземна мова 160.00
Середній бал документа про освіту 13.00
    Б 
3 ######## Н.В. До наказу  —  337.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 149.00
Іноземна мова 178.00
Середній бал документа про освіту 10.00
    К  – 
4 ######## Н.М. До наказу  —  326.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 151.00
Іноземна мова 160.00
Середній бал документа про освіту 15.00
    К  – 
5 ######## А.М. До наказу  —  322.000 
Технологія м’яса та м’ясних продуктів 138.00
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 172.00
Іноземна мова 130.00
Середній бал документа про освіту 20.00
    К 
6 ######## Г.М. До наказу  —  312.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 178.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 10.00
    К 
7 ######## Я.І. До наказу  —  309.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 180.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 5.00
    Б 
8 ######## Н.В. До наказу  —  307.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 170.00
Іноземна мова 128.00
Середній бал документа про освіту 9.00
    Б 
9 ######## А.В. До наказу  —  305.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 146.00
Іноземна мова 148.00
Середній бал документа про освіту 11.00
    Б 
10 ######## А.М. До наказу  —  303.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 169.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 10.00
    Б 
11 ######## Є.С. До наказу  —  303.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 172.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    Б 
12 ######## Т.А. До наказу  —  289.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 144.00
Іноземна мова 134.00
Середній бал документа про освіту 11.00
    К 
13 ######## О.Ю. До наказу  —  283.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 139.00
Іноземна мова 142.00
Середній бал документа про освіту 2.00
    К 
14 ######## Н.П. До наказу  —  281.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 151.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 6.00
    К 
15 ######## Я.В. До наказу  —  279.000 
Технологія м’яса та м’ясних продуктів 143.00
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 148.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    К 
16 ######## О.І. До наказу  —  272.000 
Технологія м’яса та м’ясних продуктів 141.00
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 133.00
Іноземна мова 126.00
Середній бал документа про освіту 13.00
    К  – 
17 ######## Б.О. До наказу  —  267.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 141.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 2.00
    К 
18 ######## А.В. До наказу  —  267.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 141.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 2.00
    К 
19 ######## Н.О. До наказу  —  264.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 139.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 1.00
    К 
20 ######## Б.М. До наказу  —  263.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 138.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 1.00
    К 
21 ######## М.С. Допущено  —  276.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 148.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 4.00
     
22 ######## В.В. Допущено  —  276.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 147.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 5.00
     
23 ######## Н.В. Допущено  —  267.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 139.00
Іноземна мова 126.00
Середній бал документа про освіту 2.00
      – 
24 ######## Ю.Ф. Відхилено (бюджет)  —  359.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 190.00
Іноземна мова 158.00
Середній бал документа про освіту 11.00
      – 
25 ######## І.С. Відхилено (бюджет)  —  307.000 
Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін 143.00
Іноземна мова 156.00
Середній бал документа про освіту 8.00
      – 
26 ######## О.О. Відмова  —  135.000 
Іноземна мова 134.00
Середній бал документа про освіту 1.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама