Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технологіїi
Факультет: Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип пропозиції: Відкрита (в т.ч. для іноземців) (із вказанням пріоритетності) i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 26.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  3. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=100.00, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет165.18
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт134.48
Середній бал ЗНО серед зарахованих на бюджет160.71
Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.83
Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт129.33
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.19
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих158.36
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв155.60
Мінімальний бал ЗНО серед зарахованих на бюджет125.67
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет8.40
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет132.96
Зараховано на бюджет всього35
Зараховано на контракт всього10
Максимальний обсяг державного замовлення36
Мінімальний обсяг державного замовлення1
Всього прийнято заяв291
Середній пріоритет заяв всіх заяв (від 1 до 9)3.74
Ліцензійний обсяг81
Залишилося невикористаних ліцензійних місць36
Конкурс на одне бюджетне місце (всі заяви)7.26
** - Статистика вступу на бакалавра на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Па### До наказу  193.800  розрахунок
Математика (ЗНО) 183.00
Біологія (ЗНО) 200
Українська мова та література (ЗНО) 190.00
Середній бал документа про освіту 11.80
ГК      Б 
2 Ля### До наказу  187.578  розрахунок
Математика (ЗНО) 173.00
Хімія (ЗНО) 200
Українська мова та література (ЗНО) 187.00
Середній бал документа про освіту 10.60
ГК      Б 
3 Ко### До наказу  186.232  розрахунок
Математика (ЗНО) 183.00
Біологія (ЗНО) 180.00
Українська мова та література (ЗНО) 171.00
Середній бал документа про освіту 10.50
СК  ГК      Б 
4 Єр### До наказу  180.846  розрахунок
Математика (ЗНО) 161.00
Біологія (ЗНО) 184.00
Українська мова та література (ЗНО) 193.00
Середній бал документа про освіту 10.20
ГК      Б 
5 Жо### До наказу  179.157  розрахунок
Математика (ЗНО) 161.00
Біологія (ЗНО) 179.00
Українська мова та література (ЗНО) 181.00
Середній бал документа про освіту 9.70
СК  ГК      Б 
6 Па### До наказу  177.990  розрахунок
Математика (ЗНО) 174
Біологія (ЗНО) 174.00
Українська мова та література (ЗНО) 175.00
Середній бал документа про освіту 9.60
ГК      Б 
7 Ко### До наказу  177.072  розрахунок
Математика (ЗНО) 166.00
Хімія (ЗНО) 151.00
Українська мова та література (ЗНО) 193.00
Середній бал документа про освіту 11.10
ГК      Б 
8 Кр### До наказу  175.300  розрахунок
Математика (ЗНО) 161.00
Біологія (ЗНО) 191.00
Українська мова та література (ЗНО) 179.00
Середній бал документа про освіту 11.00
    Б 
9 Ал### До наказу  174.522  розрахунок
Математика (ЗНО) 168.00
Біологія (ЗНО) 172.00
Українська мова та література (ЗНО) 173.00
Середній бал документа про освіту 9.60
ГК      Б 
10 Во### До наказу  174.420  розрахунок
Математика (ЗНО) 159.00
Хімія (ЗНО) 184.00
Українська мова та література (ЗНО) 179.00
Середній бал документа про освіту 8.90
ГК      Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама