Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2020
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 01.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=1.00 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=30.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт271.27
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.93
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих271.27
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв277.59
Зараховано на контракт всього19
Всього прийнято заяв26
Ліцензійний обсяг50
Залишилося невикористаних ліцензійних місць31
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ######## Д.В. До наказу  —  362.200 
Харчові технології та інженерія 161.00
Іноземна мова 192.00
Середній бал документа про освіту 9.20
    К 
2 ######## Я.В. До наказу  —  347.700 
Харчові технології та інженерія 163.00
Іноземна мова 176.00
Середній бал документа про освіту 8.70
    К 
3 ######## Д.І. До наказу  —  342.000 
Харчові технології та інженерія 166.00
Іноземна мова 168.00
Середній бал документа про освіту 8.00
    К 
4 ######## С.В. До наказу  —  331.776 
Харчові технології та інженерія 196.00
Іноземна мова 126.00
Середній бал документа про освіту 9.30
Інші показники конкурсного відбору 0.48
    К 
5 ######## О.Л. До наказу  —  273.000 
Харчові технології та інженерія 146.00
Іноземна мова 120.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    К 
6 ######## О.М. До наказу  —  270.300 
Харчові технології та інженерія 126.00
Іноземна мова 136.00
Середній бал документа про освіту 8.30
    К 
7 ######## О.В. До наказу  —  269.200 
Харчові технології та інженерія 136.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 9.20
    К 
8 ######## Г.М. До наказу  —  269.000 
Харчові технології та інженерія 163.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 6.00
    К 
9 ######## О.І. До наказу  —  268.100 
Харчові технології та інженерія 138.00
Іноземна мова 122.00
Середній бал документа про освіту 8.10
    К 
10 ######## Д.М. До наказу  —  266.300 
Харчові технології та інженерія 158.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 8.30
    К 
11 ######## А.В. До наказу  —  260.800 
Харчові технології та інженерія 141.00
Іноземна мова 112.00
Середній бал документа про освіту 7.80
    К 
12 ######## Н.С. До наказу  —  259.700 
Харчові технології та інженерія 151.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 8.70
    К 
13 ######## К.І. До наказу  —  258.000 
Харчові технології та інженерія 113.00
Іноземна мова 138.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    К 
14 ######## М.Ю. До наказу  —  245.200 
Харчові технології та інженерія 138.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 7.20
    К 
15 ######## І.Ю. До наказу  —  240.300 
Харчові технології та інженерія 128.00
Іноземна мова 104.00
Середній бал документа про освіту 8.30
    К 
16 ######## І.Л. До наказу  —  225.900 
Харчові технології та інженерія 113.00
Іноземна мова 106.00
Середній бал документа про освіту 6.90
    К 
17 ######## Н.М. До наказу  —  225.000 
Харчові технології та інженерія 116.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    К 
18 ######## Ю.Ю. До наказу  —  224.000 
Харчові технології та інженерія 116.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 8.00
    К 
19 ######## Г.П. До наказу  —  215.600 
Харчові технології та інженерія 108.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 7.60
    К 
20 ######## Н.М. Рекомендовано (контракт)  —  359.400 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 168.00
Середній бал документа про освіту 8.40
      – 
21 ######## А.П. Рекомендовано (контракт)  —  316.909 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 9.10
Інші показники конкурсного відбору 0.81
      – 
22 ######## І.В. Рекомендовано (контракт)  —  301.000 
Харчові технології та інженерія 188.00
Іноземна мова 104.00
Середній бал документа про освіту 9.00
      – 
23 ######## В.Г. Рекомендовано (контракт)  —  299.960 
Харчові технології та інженерія 158.00
Іноземна мова 128.00
Середній бал документа про освіту 8.20
Інші показники конкурсного відбору 5.76
      – 
24 ######## М.В. Рекомендовано (контракт)  —  293.800 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 8.80
      – 
25 ######## Я.В. Рекомендовано (контракт)  —  269.600 
Харчові технології та інженерія 151.00
Іноземна мова 110.00
Середній бал документа про освіту 8.60
      – 
26 ######## В.В. Рекомендовано (контракт)  —  222.700 
Харчові технології та інженерія 113.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 7.70
      – 
27 ######## А.М. Відмова  —  187.600 
Іноземна мова 180.00
Середній бал документа про освіту 7.60
      – 
28 ######## М.А. Відмова  —  118.100 
Харчові технології та інженерія 111.00
Середній бал документа про освіту 7.10
      – 
29 ######## М.В. Відмова  —  7.400 
Середній бал документа про освіту 7.40
      – 
30 ######## І.В. Відмова  —  7.400 
Середній бал документа про освіту 7.40
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама