Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Харчові технології та інженерія.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 09.03.2018 - 31.10.2020
Термін подачі заяв: 02.03.2018 - 05.03.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 105
Обсяг на контракт: 105
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2017 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт80.15
Детальна статистика спеціальності за 2017 рік

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама