Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет технології вина та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технології продуктів бродіння та виноробства.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 10.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.25 )
  2. Біологія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  3. Хімія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 )
  4. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
  6. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти
    (Конкурсний показник, k=0.05 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 25
Обсяг на контракт: 25
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама