Спеціальність: 181. Харчові технології.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 24.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет367.80000
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт304.00000
Середній бал атестата зарахованих на бюджет178.80000
Середній бал атестата зарахованих на контракт160.00000
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих341.52941
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв337.00000
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет147.00000
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет347.00000
Зараховано на бюджет всього10
Зараховано на контракт всього7
Всього прийнято заяв22
Ліцензійний обсяг50
Залишилося невикористаних ліцензійних місць33
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** Т.Ю. До наказу  —  396.000 
Середній бал документа про освіту 198.00
Харчові технології 198.00
    Б 
2 *********** Ю.Л. До наказу  —  388.000 
Середній бал документа про освіту 200.00
Харчові технології 188.00
    Б 
3 *********** Я.Ю. До наказу  —  385.000 
Середній бал документа про освіту 197.00
Харчові технології 188.00
    Б 
4 *********** Є.О. До наказу  —  381.000 
Середній бал документа про освіту 197.00
Харчові технології 184.00
    Б 
5 *********** А.Є. До наказу  —  363.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Харчові технології 200.00
    Б 
6 *********** І.С. До наказу  —  355.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Харчові технології 184.00
    Б 
7 *********** І.О. До наказу  —  355.000 
Середній бал документа про освіту 167.00
Харчові технології 188.00
    Б 
8 *********** В.В. До наказу  —  355.000 
Середній бал документа про освіту 167.00
Харчові технології 188.00
    Б 
9 *********** Д.С. До наказу  —  353.000 
Середній бал документа про освіту 181.00
Харчові технології 172.00
    Б 
10 *********** Д.М. До наказу  —  347.000 
Середній бал документа про освіту 147.00
Харчові технології 200.00
    Б 
11 *********** Л.О. До наказу  —  345.000 
Середній бал документа про освіту 177.00
Харчові технології 168.00
    К 
12 *********** С.О. До наказу  —  342.000 
Середній бал документа про освіту 170.00
Харчові технології 172.00
    К 
13 *********** Н.А. До наказу  —  309.000 
Середній бал документа про освіту 145.00
Харчові технології 164.00
    К 
14 *********** М.В. До наказу  —  306.000 
Середній бал документа про освіту 162.00
Харчові технології 144.00
    К 
15 *********** Д.С. До наказу  —  283.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Харчові технології 112.00
    К 
16 *********** В.В. До наказу  —  275.000 
Середній бал документа про освіту 147.00
Харчові технології 128.00
    К 
17 *********** Р.Р. До наказу  —  268.000 
Середній бал документа про освіту 148.00
Харчові технології 120.00
    К 
18 *********** Д.В. Рекомендовано (контракт)  —  346.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Харчові технології 168.00
     
19 *********** О.В. Рекомендовано (контракт)  —  341.000 
Середній бал документа про освіту 173.00
Харчові технології 168.00
      – 
20 *********** Я.М. Рекомендовано (контракт)  —  320.000 
Середній бал документа про освіту 176.00
Харчові технології 144.00
      – 
21 *********** Д.П. Рекомендовано (контракт)  —  316.000 
Середній бал документа про освіту 164.00
Харчові технології 152.00
      – 
22 *********** А.Ю. Рекомендовано (контракт)  —  285.000 
Середній бал документа про освіту 181.00
Харчові технології 104.00
      – 
23 *********** В.О. Зареєстровано  —  198.000 
Середній бал документа про освіту 198.00
Харчові технології 0.00
      – 
24 *********** В.М. Зареєстровано  —  198.000 
Середній бал документа про освіту 198.00
Харчові технології 0.00
     
25 *********** Т.М. Зареєстровано  —  196.000 
Середній бал документа про освіту 196.00
Харчові технології 0.00
      – 
26 *********** О.П. Зареєстровано  —  183.000 
Середній бал документа про освіту 183.00
Харчові технології 0.00
      – 
27 *********** Р.Р. Зареєстровано  —  183.000 
Середній бал документа про освіту 183.00
Харчові технології 0.00
      – 
28 *********** О.В. Зареєстровано  —  180.000 
Середній бал документа про освіту 180.00
Харчові технології 0.00
      – 
29 *********** Б.В. Зареєстровано  —  177.000 
Середній бал документа про освіту 177.00
Харчові технології 0.00
      – 
30 *********** Д.П. Зареєстровано  —  177.000 
Середній бал документа про освіту 177.00
Харчові технології 0.00
      – 
31 *********** І.Ю. Зареєстровано  —  173.000 
Середній бал документа про освіту 173.00
Харчові технології 0.00
      – 
32 *********** Д.Р. Зареєстровано  —  172.000 
Середній бал документа про освіту 172.00
Харчові технології 0.00
      – 
33 *********** Є.В. Зареєстровано  —  171.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Харчові технології 0.00
      – 
34 *********** В.М. Зареєстровано  —  171.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Харчові технології 0.00
      – 
35 *********** І.С. Зареєстровано  —  171.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Харчові технології 0.00
      – 
36 *********** А.Ю. Зареєстровано  —  170.000 
Середній бал документа про освіту 170.00
Харчові технології 0.00
      – 
37 *********** В.М. Зареєстровано  —  169.000 
Середній бал документа про освіту 169.00
Харчові технології 0.00
      – 
38 *********** А.О. Зареєстровано  —  164.000 
Середній бал документа про освіту 164.00
Харчові технології 0.00
      – 
39 *********** Р.С. Зареєстровано  —  163.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Харчові технології 0.00
      – 
40 *********** О.І. Зареєстровано  —  155.000 
Середній бал документа про освіту 155.00
Харчові технології 0.00
      – 
41 *********** Д.Ю. Зареєстровано  —  154.000 
Середній бал документа про освіту 154.00
Харчові технології 0.00
      – 
42 *********** Б.С. Зареєстровано  —  149.000 
Середній бал документа про освіту 149.00
Харчові технології 0.00
      – 
43 *********** В.В. Зареєстровано  —  146.000 
Середній бал документа про освіту 146.00
Харчові технології 0.00
      – 
44 *********** О.В. Зареєстровано  —  145.000 
Середній бал документа про освіту 145.00
Харчові технології 0.00
      – 
45 *********** Б.В. Зареєстровано  —  144.000 
Середній бал документа про освіту 144.00
Харчові технології 0.00
      – 
46 *********** В.В. Зареєстровано  —  143.000 
Середній бал документа про освіту 143.00
Харчові технології 0.00
      – 
47 *********** К.О. Зареєстровано  —  143.000 
Середній бал документа про освіту 143.00
Харчові технології 0.00
      – 
48 *********** В.О. Відраховано  —  259.000 
Середній бал документа про освіту 147.00
Харчові технології 112.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама