Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 25.12.2019
Термін подачі заяв: 01.07.2018 - 30.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Додаткове вступне випробування
    (Вступний іспит (залік), балmin=100.00, k=0.00 )
  2. 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет488.48
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт401.67
Середній бал атестата зарахованих на бюджет163.57
Середній бал атестата зарахованих на контракт159.59
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих455.46
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв460.63
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет140.00
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет428.00
Зараховано на бюджет всього44
Зараховано на контракт всього27
Всього прийнято заяв86
Ліцензійний обсяг80
Залишилося невикористаних ліцензійних місць9
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** О.Ю. До наказу  —  564.000 
Середній бал документа про освіту 176.00
Іноземна мова 192.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
2 *********** Я.Ю. До наказу  —  563.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Іноземна мова 192.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 200.00
    Б 
3 *********** І.І. До наказу  —  559.000 
Середній бал документа про освіту 179.00
Іноземна мова 188.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
    Б 
4 *********** Б.В. До наказу  —  558.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Іноземна мова 184.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
5 *********** Д.В. До наказу  —  546.000 
Середній бал документа про освіту 154.00
Іноземна мова 196.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
6 *********** О.В. До наказу  —  542.000 
Середній бал документа про освіту 150.00
Іноземна мова 192.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 200.00
    Б 
7 *********** І.І. До наказу  —  539.000 
Середній бал документа про освіту 155.00
Іноземна мова 188.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
8 *********** Я.В. До наказу  —  527.000 
Середній бал документа про освіту 175.00
Іноземна мова 168.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
    Б 
9 *********** А.Ю. До наказу  —  518.000 
Середній бал документа про освіту 174.00
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
    Б 
10 *********** А.О. До наказу  —  512.000 
Середній бал документа про освіту 172.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
11 *********** І.С. До наказу  —  510.000 
Середній бал документа про освіту 162.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
12 *********** В.М. До наказу  —  505.000 
Середній бал документа про освіту 161.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
    Б 
13 *********** М.С. До наказу  —  504.000 
Середній бал документа про освіту 164.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
14 *********** А.В. До наказу  —  500.000 
Середній бал документа про освіту 156.00
Іноземна мова 168.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 176.00
    Б 
15 *********** Д.І. До наказу  —  500.000 
Середній бал документа про освіту 176.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
16 *********** О.С. До наказу  —  498.000 
Середній бал документа про освіту 166.00
Іноземна мова 140.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
    Б 
17 *********** А.А. До наказу  —  497.000 
Середній бал документа про освіту 177.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
    Б 
18 *********** Р.В. До наказу  —  496.000 
Середній бал документа про освіту 168.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
    Б 
19 *********** Т.В. До наказу  —  495.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
20 *********** П.М. До наказу  —  494.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
21 *********** Д.Р. До наказу  —  493.000 
Середній бал документа про освіту 157.00
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 176.00
    Б 
22 *********** А.М. До наказу  —  492.000 
Середній бал документа про освіту 144.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
23 *********** С.М. До наказу  —  490.000 
Середній бал документа про освіту 166.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
24 *********** А.О. До наказу  —  489.000 
Середній бал документа про освіту 165.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
    Б 
25 *********** Д.В. До наказу  —  487.000 
Середній бал документа про освіту 171.00
Іноземна мова 120.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
    Б 
26 *********** Д.С. До наказу  —  485.000 
Середній бал документа про освіту 149.00
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 176.00
    К 
27 *********** В.А. До наказу  —  482.000 
Середній бал документа про освіту 158.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
    Б 
28 *********** А.В. До наказу  —  478.000 
Середній бал документа про освіту 198.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 136.00
Додаткове вступне випробування 112.00
    К 
29 *********** К.М. До наказу  —  474.000 
Середній бал документа про освіту 170.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 160.00
    Б 
30 *********** К.Г. До наказу  —  474.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 160.00
    Б 
31 *********** О.С. До наказу  —  473.000 
Середній бал документа про освіту 149.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
32 *********** О.Р. До наказу  —  468.000 
Середній бал документа про освіту 160.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 164.00
    Б 
33 *********** Р.В. До наказу  —  466.000 
Середній бал документа про освіту 154.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
Додаткове вступне випробування 144.00
    К 
34 *********** В.В. До наказу  —  461.000 
Середній бал документа про освіту 153.00
Іноземна мова 120.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
35 *********** М.В. До наказу  —  460.000 
Середній бал документа про освіту 168.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
36 *********** В.О. До наказу  —  456.000 
Середній бал документа про освіту 140.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
    Б 
37 *********** О.В. До наказу  —  455.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 132.00
    Б 
38 *********** С.С. До наказу  —  453.000 
Середній бал документа про освіту 153.00
Іноземна мова 120.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
    Б 
39 *********** А.О. До наказу  —  452.000 
Середній бал документа про освіту 140.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
    Б 
40 *********** Л.В. До наказу  —  449.000 
Середній бал документа про освіту 169.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 152.00
    Б 
41 *********** Є.М. До наказу  —  446.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 164.00
    Б 
42 *********** Д.Р. До наказу  —  446.000 
Середній бал документа про освіту 150.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 160.00
Додаткове вступне випробування 108.00
    К 
43 *********** В.Ю. До наказу  —  443.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
    Б 
44 *********** Л.В. До наказу  —  442.000 
Середній бал документа про освіту 170.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
    Б 
45 *********** О.А. До наказу  —  436.000 
Середній бал документа про освіту 152.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 172.00
    Б 
46 *********** І.С. До наказу  —  436.000 
Середній бал документа про освіту 188.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
Додаткове вступне випробування 120.00
    К 
47 *********** Є.С. До наказу  —  434.000 
Середній бал документа про освіту 154.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
    Б 
48 *********** В.В. До наказу  —  429.000 
Середній бал документа про освіту 165.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 160.00
    Б 
49 *********** В.О. До наказу  —  428.000 
Середній бал документа про освіту 156.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 144.00
    Б 
50 *********** Д.О. До наказу  —  427.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 128.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 136.00
Додаткове вступне випробування 120.00
    К 
51 *********** М.О. До наказу  —  415.000 
Середній бал документа про освіту 155.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
    К 
52 *********** Н.В. До наказу  —  410.000 
Середній бал документа про освіту 158.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 148.00
    К 
53 *********** О.К. До наказу  —  408.000 
Середній бал документа про освіту 168.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 136.00
    К 
54 *********** П.О. До наказу  —  406.000 
Середній бал документа про освіту 150.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
    К 
55 *********** А.І. До наказу  —  404.000 
Середній бал документа про освіту 148.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 152.00
    К 
56 *********** В.О. До наказу  —  404.000 
Середній бал документа про освіту 148.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 152.00
    К 
57 *********** С.В. До наказу  —  404.000 
Середній бал документа про освіту 156.00
Іноземна мова 136.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
    К 
58 *********** Ю.С. До наказу  —  392.000 
Середній бал документа про освіту 148.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 140.00
    К 
59 *********** О.О. До наказу  —  387.000 
Середній бал документа про освіту 167.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
    К 
60 *********** В.С. До наказу  —  387.000 
Середній бал документа про освіту 151.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 132.00
    К 
61 *********** В.С. До наказу  —  384.000 
Середній бал документа про освіту 160.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 120.00
    К 
62 *********** В.О. До наказу  —  384.000 
Середній бал документа про освіту 172.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 108.00
    К 
63 *********** М.О. До наказу  —  377.000 
Середній бал документа про освіту 169.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
64 *********** А.О. До наказу  —  376.000 
Середній бал документа про освіту 160.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
    К 
65 *********** В.С. До наказу  —  375.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 108.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
66 *********** І.В. До наказу  —  375.000 
Середній бал документа про освіту 159.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
    К 
67 *********** В.В. До наказу  —  367.000 
Середній бал документа про освіту 159.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
68 *********** І.В. До наказу  —  366.000 
Середній бал документа про освіту 158.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
69 *********** А.Ю. До наказу  —  366.000 
Середній бал документа про освіту 150.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
70 *********** С.О. До наказу  —  362.000 
Середній бал документа про освіту 158.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 100.00
    К 
71 *********** О.В. До наказу  —  358.000 
Середній бал документа про освіту 150.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 
72 *********** А.С. Рекомендовано (бюджет)  —  550.000 
Середній бал документа про освіту 182.00
Іноземна мова 184.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 184.00
      – 
73 *********** Ю.М. Рекомендовано (контракт)  —  405.000 
Середній бал документа про освіту 169.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 132.00
      – 
74 *********** Ю.В. Рекомендовано (контракт)  —  392.000 
Середній бал документа про освіту 160.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 120.00
      – 
75 *********** Д.О. Рекомендовано (контракт)  —  370.000 
Середній бал документа про освіту 142.00
Іноземна мова 116.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 112.00
Додаткове вступне випробування 116.00
      – 
76 *********** І.В. Допущено  —  542.000 
Середній бал документа про освіту 178.00
Іноземна мова 168.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
      – 
77 *********** М.Ю. Допущено  —  534.000 
Середній бал документа про освіту 194.00
Іноземна мова 160.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
      – 
78 *********** Я.С. Допущено  —  528.000 
Середній бал документа про освіту 180.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
      – 
79 *********** В.Р. Допущено  —  525.000 
Середній бал документа про освіту 185.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 196.00
      – 
80 *********** Н.В. Допущено  —  520.000 
Середній бал документа про освіту 184.00
Іноземна мова 144.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
      – 
81 *********** В.В. Допущено  —  498.000 
Середній бал документа про освіту 198.00
Іноземна мова 112.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
      – 
82 *********** М.С. Допущено  —  496.000 
Середній бал документа про освіту 188.00
Іноземна мова 120.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 188.00
      – 
83 *********** В.А. Допущено  —  487.000 
Середній бал документа про освіту 199.00
Іноземна мова 120.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 168.00
      – 
84 *********** О.П. Допущено  —  485.000 
Середній бал документа про освіту 181.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 152.00
      – 
85 *********** В.Д. Допущено  —  475.000 
Середній бал документа про освіту 179.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 192.00
      – 
86 *********** А.Ю. Допущено  —  469.000 
Середній бал документа про освіту 185.00
Іноземна мова 104.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 180.00
      – 
87 *********** Ю.О. Зареєстровано  —  190.000 
Середній бал документа про освіту 190.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
88 *********** Л.М. Зареєстровано  —  187.000 
Середній бал документа про освіту 187.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
89 *********** Д.А. Зареєстровано  —  174.000 
Середній бал документа про освіту 174.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
90 *********** Т.А. Зареєстровано  —  167.000 
Середній бал документа про освіту 167.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
91 *********** Т.В. Зареєстровано  —  161.000 
Середній бал документа про освіту 161.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
92 *********** Ю.С. Зареєстровано  —  159.000 
Середній бал документа про освіту 159.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
93 *********** А.П. Зареєстровано  —  158.000 
Середній бал документа про освіту 158.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
94 *********** В.С. Зареєстровано  —  153.000 
Середній бал документа про освіту 153.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
     
95 *********** Я.І. Зареєстровано  —  146.000 
Середній бал документа про освіту 146.00
Іноземна мова 0.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 0.00
      – 
96 *********** І.М. Відраховано  —  419.000 
Середній бал документа про освіту 163.00
Іноземна мова 152.00
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва 104.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама