Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет туризму.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип пропозиції: Небюджетна i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 24.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Організація готельно-ресторанного господарства
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт290.40
Середній бал атестата зарахованих на контракт148.80
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих290.40
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв290.40
Зараховано на контракт всього10
Всього прийнято заяв10
Ліцензійний обсяг17
Залишилося невикористаних ліцензійних місць7
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Бе### До наказу  —  315.570 
Організація готельно-ресторанного господарства 148.00
Середній бал документа про освіту 167.57
    К 
2 Мо### До наказу  —  311.570 
Організація готельно-ресторанного господарства 144.00
Середній бал документа про освіту 167.57
    К 
3 Ка### До наказу  —  310.810 
Організація готельно-ресторанного господарства 140.00
Середній бал документа про освіту 170.81
    К 
4 Ни### До наказу  —  308.000 
Організація готельно-ресторанного господарства 160.00
Середній бал документа про освіту 148.00
    К 
5 Ст### До наказу  —  300.220 
Організація готельно-ресторанного господарства 128.00
Середній бал документа про освіту 172.22
    К 
6 Др### До наказу  —  298.160 
Організація готельно-ресторанного господарства 136.00
Середній бал документа про освіту 162.16
    К 
7 Ли### До наказу  —  285.960 
Організація готельно-ресторанного господарства 160.00
Середній бал документа про освіту 125.96
    К 
8 Ст### До наказу  —  274.730 
Організація готельно-ресторанного господарства 152.00
Середній бал документа про освіту 122.73
    К 
9 Па### До наказу  —  251.000 
Організація готельно-ресторанного господарства 120.00
Середній бал документа про освіту 131.00
    К 
10 Де### До наказу  —  248.000 
Організація готельно-ресторанного господарства 128.00
Середній бал документа про освіту 120.00
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама