Освітня програма: Ресторанні технології.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Харківський торговельно - економічний інститут Київського національного торговельно - економічного університету

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет торгівлі, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 24.09.2017 - 24.12.2018
Термін подачі заяв: 17.08.2017 - 13.09.2017

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама