Волинський коледж Національного університету харчових технологій

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Поштовий індекс:26016
Населений пункт:м. Луцьк
Адреса:вул. Кафедральна , 6
Телефони:(0332) 721217
Веб-сайт:http://vocnuft.volyn.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2018-06-18 13:25:19)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 30
Обсяг держ замовлення: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 108
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 85
Обсяг на контракт: 68
Обсяг держ замовлення: 17
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 118
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 30
Обсяг держ замовлення: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 92
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 40
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 52
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 50
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 77
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг на контракт: 12
Обсяг держ замовлення: 13
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Географія (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 59
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 50
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 73
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 60
Обсяг держ замовлення: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
  4. Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 124
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Фізика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 85
Обсяг на контракт: 18
Обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 85
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 44
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 9
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 13
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Іноземна мова* (Сертифікат ЗНО)
  2. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  3. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 31
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Географія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 65
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 14
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Біологія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 29
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 6
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Історія України* (Сертифікат ЗНО)
  2. Математика* (Сертифікат ЗНО)
  3. Хімія* (Сертифікат ЗНО)
  4. Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 94
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Інженерія програмного забезпечення
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 19
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 121 Інженерія програмного забезпечення
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 1
Обсяг на контракт: 1
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ІПЗ (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 85
Обсяг на контракт: 29
Обсяг держ замовлення: 4
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 26
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 24
Обсяг на контракт: 24
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ГРС (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Інформатики та комп’ютерної техніки
Освітня програма: Комп'ютерна інженерія
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг держ замовлення: 12
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування КІ Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Інформаційні технології
Спеціальність: 123 Комп’ютерна інженерія
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 4
Обсяг на контракт: 4
Складові конкурсного бала
  1. ФВ КІ (Фахове випробування)
  2. Фахове випробування КІ 3 курс Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 50
Обсяг на контракт: 13
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 5
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 071 Облік і оподаткування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Облік і оподаткування
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 31
Обсяг на контракт: 31
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ОО (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 17
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 10
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 24
Обсяг на контракт: 24
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ПТБД (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Сфера обслуговування
Спеціальність: 242 Туризм
Факультет: Туризму та готельно-ресторанної справи
Освітня програма: Туризм
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 25
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. диктант Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 7
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Економіки та підприємництва
Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Ліцензійний обсяг: 60
Обсяг на контракт: 18
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 11
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2019
Ліцензійний обсяг: 35
Обсяг на контракт: 35
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ПТБД (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2021
Ліцензійний обсяг: 90
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 10
Складові конкурсного бала
  1. Фахове вступне випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 22
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Волинський коледж Національного університету харчових технологій
Освітня програма: Харчові технології
Тип пропозиції: Небюджетна
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного бала
  1. ФВ ХТ (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама