Херсонське вище професійне комерційне училище

Інформація за: 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:45 місць
Всього подано заяв:45
Поштовий індекс:73034
Населений пункт:м. Херсон
Адреса:просп. Адмірала Сенявіна, 26
Телефони:0552338035
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2019-02-14 08:02:10)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 29.01.2021
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг держ замовлення: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Товарознавство продовольчих товарів (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 15
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.01.2021
Ліцензійний обсяг: 30
Обсяг держ замовлення: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. технологія приготування їжі з основами товарознавства (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Детальніше
заяв: 30
* - Предмети на вибір.