Херсонське вище професійне комерційне училище

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:45 місць
Всього подано заяв:45
Поштовий індекс:73034
Населений пункт:м. Херсон
Адреса:просп. Адмірала Сенявіна, 26
Телефони:0552338035
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2020-02-24 08:41:49)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Товарознавство продовольчих товарів або Товарознавство непродовольчих товарів (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 31.01.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Фахове випробування)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама