Херсонське вище професійне комерційне училище

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ:
Підпорядкування:Управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації
Тип НЗ:Заклад професійної (професійно-технічної) освіти
Пропозицій:2
Ліцензійний обсяг:45 місць
Всього подано заяв:12
Поштовий індекс:73034
Населений пункт:м. Херсон
Адреса:просп. Адмірала Сенявіна, 26
Телефони:0552338035
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-02 11:47:43)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: Квал. роб.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Управління та адміністрування
Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Товарознавство та комерційна діяльність
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2022
Ліцензійний обсяг: 15
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=140, k=1.00)
  2. Товарознавство продовольчих товарів або Товарознавство непродовольчих товарів
    (Фахове випробування, балmin=150, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Детальніше
заяв: 8
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Виробництво та технології
Спеціальність: 181 Харчові технології
Факультет: Державний навчальний заклад "Херсонське вище професійне комерційне училище"
Освітня програма: Виробництво харчової продукції
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 29.01.2022
Ліцензійний обсяг: 30
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова
    (Іспит, балmin=140, k=1.00)
  2. Технологія приготування їжі з основами товарознавства
    (Фахове випробування, балmin=150, k=1.00)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності
    (Конкурсний показник, балmin=100, k=1.00)
Детальніше
заяв: 4
* - Предмети на вибір.

Реклама