Березоворудський фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2020 2019 2018

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Заклад вищої освіти
Пропозицій:21
Ліцензійний обсяг:255 місць
Всього подано заяв:23
Поштовий індекс:37040
Населений пункт:с. Березова Рудка, Полтавська обл.
Адреса:вул. Паркова, 1
Телефони:05358-66110
Веб-сайт:http://bdat.at.ua
E-mail:
Контакти:Приймальна комісія
Правила прийому:Завантажити (2020-07-03 09:51:14)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Агроінженерія
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 12
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 7
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Фізика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Освітня програма: Агрономія
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 15
Обсяг на контракт: 10
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 30.06.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 5
Обсяг держ замовлення: 5
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Ступінь навчання: Фаховий молодший бакалавр
Підстава вступу: ПЗСО (11 кл.)Квал. роб.Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Фаховий молодший бакалавр)
Складові конкурсного бала
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Освітня програма: Агроінженерія
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 05.07.2023
Ліцензійний обсяг: 18
Обсяг на контракт: 15
Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Фізика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Фізика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Освітня програма: Агрономія
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 05.07.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 2
Обсяг держ замовлення: 8
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
Спеціальність
Фаховий молодший бакалавр (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Освітня програма: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Тип пропозиції: Основна i
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 22.09.2020 - 05.07.2023
Ліцензійний обсяг: 10
Обсяг на контракт: 8
Обсяг держ замовлення: 2
Складові конкурсного бала
  1. Українська мова та література*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Українська мова та література*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  2. Історія України*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Історія України*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Математика*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Математика*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
    Біологія*
    (Іспит, балmin=100, k=1.00)
    Біологія*
    (Сертифікат ЗНО, балmin=100, k=1.25)
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00)
* - Предмети на вибір.

Реклама