Березоворудський аграрний коледж Полтавської державної аграрної академії

Інформація за: 2018 рік 2017 рік

Про ВНЗ

Тип ВНЗ: Коледж
Підпорядкування:Міністерство освіти і науки України
Тип НЗ:Вищий навчальний заклад
Поштовий індекс:37040
Населений пункт:с. Березова Рудка, Полтавська обл.
Адреса:вул. Паркова, 1
Телефони:05358-66110
Веб-сайт:http://bdat.at.ua
E-mail:
Правила прийому:Завантажити (2017-12-20 11:03:54)

Статистика

Для перегляду статистики вищого навчального закладу за минулий рік перейдіть за посиланням.

Реклама

Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 25
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2022
Ліцензійний обсяг: 50
Складові конкурсного балу
  1. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  2. Математика (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 12
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 11
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 2
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва
Зарахування на 2 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Ступінь навчання: Молодший спеціаліст
Підстава вступу: БЗСО (9 кл.) ПЗСО (11 кл.) Квал. роб. Мол. спец.
Введіть назву спеціальності:
Спеціальність (Молодший спеціаліст)
Складові конкурсного балу
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Фізика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 10
Складові конкурсного балу
  1. Історія України* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  2. Математика* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  3. Біологія* (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  4. Українська мова та література (Вступний іспит з предмету ЗНО)
  5. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 5
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 208 Агроінженерія
Факультет: Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Спеціальність
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст)
Галузь: Аграрні науки та продовольство
Спеціальність: 201 Агрономія
Факультет: Виробництво і переробка продукції рослинництва
Зарахування на 3 курс
Термін навчання: 15.09.2018 - 15.07.2021
Ліцензійний обсяг: 0
Складові конкурсного балу
  1. Фахове випробування (Фахове випробування)
  2. Українська мова (Вступний іспит з загальноосвітнього предмету)
  3. Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
* - Предмети на вибір.

Реклама