Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2023 Ліцензійний обсяг: 60 Обсяг на контракт: 25 Обсяг держ замовлення: 35
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 38 Обсяг держ замовлення: 12
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Облік і оподаткування: бухгалтерський облік Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 Ліцензійний обсяг: 20 Обсяг на контракт: 17 Обсяг держ замовлення: 3
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:072 Фінанси, банківська справа та страхування Факультет: Фінанси, банківська справа та страхування: фінанси і кредит Освітня програма: Фінанси, банківська справа та страхування Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 Ліцензійний обсяг: 20 Обсяг на контракт: 20
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Базова загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Основна Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2023 Ліцензійний обсяг: 60 Обсяг на контракт: 35 Обсяг держ замовлення: 25
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Математика (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022 Ліцензійний обсяг: 60 Обсяг на контракт: 24
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 118.20
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 Ліцензійний обсяг: 50 Обсяг на контракт: 36
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 118.20
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Облік і оподаткування: бухгалтерський облік Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021 Ліцензійний обсяг: 40 Обсяг на контракт: 23
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 127.50
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022 Ліцензійний обсяг: 60 Обсяг на контракт: 28
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 130.33
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Облік і оподаткування: бухгалтерський облік Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Управління та адміністрування Спеціальність:071 Облік і оподаткування Факультет: Облік і оподаткування: бухгалтерський облік Освітня програма: Бухгалтерський облік Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2022
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.00
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.00
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2021
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.00
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2022
Середній балЗНО на контракт у 2018 році: 115.00
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Повна загальна середня освіта) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 1 курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2022
Складові конкурсного бала
Українська мова та література (Сертифікат ЗНО)
Історія України* (Сертифікат ЗНО)
Математика* (Сертифікат ЗНО)
Географія* (Сертифікат ЗНО)
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.12.2020
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.12.2020
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.12.2020
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Кваліфікований робітник) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Фахове випробування (Фахове випробування)
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності (Конкурсний показник)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.07.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.12.2020
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: рибництво і аквакультура Освітня програма: Рибництво та аквакультура Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.12.2020
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Аграрні науки та продовольство Спеціальність:207 Водні біоресурси та аквакультура Факультет: Водні біоресурси та аквакультура: експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Освітня програма: Експлуатація техніки промислового рибальства та аквакультури Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.10.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.09.2019 - 01.03.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)
Молодший спеціаліст (на основі Молодший спеціаліст) Галузь: Виробництво та технології Спеціальність:181 Харчові технології Факультет: Харчові технології: зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів Тип пропозиції: Небюджетна ? Зарахування на 2 курс Скорочений курс Термін навчання: 01.12.2019 - 01.06.2021
Складові конкурсного бала
Українська мова (Іспит із загальноосвітнього предмету)