Освітня програма: Інжиніринг харчових виробництв.
Спеціальність: 133. Галузеве машинобудування.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2020 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Механічна інженерія.
Спеціальність: Галузеве машинобудування.
Факультет: Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого.
Освітня програма: Інжиніринг харчових виробництв.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців) i
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2020 - 28.02.2022
Термін подачі заяв: 17.06.2020 - 22.07.2020

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Інжиніринг харчових виробництв
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 50
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2019 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама