Освітня програма: Технології в ресторанному господарстві.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Технології в ресторанному господарстві.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 115
Обсяг держзамовлення: 17
Всього поданих заяв: 61
Загальний конкурс: 0.53

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет7.74
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.03
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.50
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Філіппова А.Ю. До наказу (бюджет)  —  292.080 
Іноземна мова 86.00
Харчові технології та інженерія 195.00
Інші показники конкурсного відбору 11.08
    Б 
2 Коробченко Ж.О. До наказу (бюджет)  —  279.230 
Іноземна мова 80.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 9.23
    Б 
3 Букша М.А. До наказу (бюджет)  —  274.600 
Іноземна мова 76.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 8.60
    Б 
4 Іскандарова І.Р. До наказу (бюджет)  —  273.030 
Іноземна мова 60.00
Харчові технології та інженерія 195.00
Інші показники конкурсного відбору 18.03
    Б 
5 Бережна Т.О. До наказу (бюджет)  —  270.160 
Іноземна мова 67.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 13.16
    Б 
6 Споденко О.В. До наказу (бюджет)  —  269.200 
Іноземна мова 84.00
Харчові технології та інженерія 175.00
Інші показники конкурсного відбору 10.20
    Б 
7 Городецька І.М. До наказу (бюджет)  —  264.900 
Іноземна мова 87.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Додаткове фахове вступне випробування 75.00
Інші показники конкурсного відбору 7.90
    Б 
8 Юрченко Д.Ю. До наказу (бюджет)  —  260.630 
Іноземна мова 75.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Інші показники конкурсного відбору 15.63
    Б 
9 Целюх В.Я. До наказу (бюджет)  —  251.700 
Іноземна мова 83.00
Харчові технології та інженерія 155.00
Додаткове фахове вступне випробування 68.00
Інші показники конкурсного відбору 13.70
    Б 
10 Щербін М.О. До наказу (бюджет)  —  249.600 
Іноземна мова 61.00
Харчові технології та інженерія 175.00
Інші показники конкурсного відбору 13.60
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама