Освітня програма: Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів.
Спеціальність: 161. Хімічні технології та інженерія.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Хімічна та біоінженерія.
Спеціальність: Хімічні технології та інженерія.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Хімічні технології
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 30
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама