Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців) ?
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет247.34
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт211.20
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих237.37
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв237.95
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет222.20
Зараховано на бюджет всього21
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв38
Ліцензійний обсяг50
Залишилося невикористаних ліцензійних місць21
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 По### До наказу (бюджет)  —  285.433 
Іноземна мова 86.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 9.43
    Б 
2 Ре### До наказу (бюджет)  —  277.900 
Іноземна мова 71.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 16.90
    Б 
3 Ре### До наказу (бюджет)  —  269.700 
Іноземна мова 86.00
Харчові технології та інженерія 175.00
Інші показники конкурсного відбору 8.70
    Б 
4 Ко### До наказу (бюджет)  —  265.800 
Іноземна мова 67.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 8.80
    Б 
5 Во### До наказу (бюджет)  —  259.500 
Іноземна мова 61.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 8.50
    Б 
6 Ца### До наказу (бюджет)  —  257.033 
Іноземна мова 88.00
Харчові технології та інженерія 160.00
Інші показники конкурсного відбору 9.03
    Б 
7 Га### До наказу (бюджет)  —  255.800 
Іноземна мова 56.00
Харчові технології та інженерія 185.00
Інші показники конкурсного відбору 14.80
    Б 
8 Ши### До наказу (контракт)  —  250.200 
Іноземна мова 82.00
Харчові технології та інженерія 160.00
Інші показники конкурсного відбору 8.20
    К 
9 Зб### До наказу (бюджет)  —  249.800 
Іноземна мова 72.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Інші показники конкурсного відбору 7.80
    Б 
10 Кл### До наказу (бюджет)  —  248.400 
Іноземна мова 75.00
Харчові технології та інженерія 165.00
Інші показники конкурсного відбору 8.40
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама