Освітня програма: Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 28.02.2021
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=50.00, k=1.00 )
  2. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 25
Обсяг держзамовлення: 14
Всього поданих заяв: 19
Загальний конкурс: 0.76

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.13
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.00
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Єфіменко Д.В. До наказу (бюджет)  —  285.250 
Іноземна мова 80.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 15.25
    Б 
2 Коваленко А.О. До наказу (бюджет)  —  283.066 
Іноземна мова 76.00
Харчові технології та інженерія 195.00
Інші показники конкурсного відбору 12.07
    Б 
3 Олійник Т.Р. До наказу (бюджет)  —  279.099 
Іноземна мова 75.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 14.10
    Б 
4 Мітленко А.В. До наказу (бюджет)  —  270.960 
Іноземна мова 82.00
Харчові технології та інженерія 175.00
Інші показники конкурсного відбору 13.96
    Б 
5 Рущак О.М. До наказу (бюджет)  —  269.500 
Іноземна мова 81.00
Харчові технології та інженерія 180.00
Інші показники конкурсного відбору 8.50
    Б 
6 Пушнова А.О. До наказу (бюджет)  —  264.683 
Іноземна мова 95.00
Харчові технології та інженерія 160.00
Додаткове фахове вступне випробування 60.00
Інші показники конкурсного відбору 9.68
    Б 
7 Кашпуровська Т.Ю. До наказу (бюджет)  —  260.433 
Іноземна мова 87.00
Харчові технології та інженерія 165.00
Інші показники конкурсного відбору 8.43
    Б 
8 Ярмоленко О.О. До наказу (бюджет)  —  257.266 
Іноземна мова 88.00
Харчові технології та інженерія 160.00
Інші показники конкурсного відбору 9.27
    Б 
9 Гаєвська А.В. До наказу (бюджет)  —  255.466 
Іноземна мова 76.00
Харчові технології та інженерія 170.00
Інші показники конкурсного відбору 9.47
    Б 
10 Бригунець О.В. До наказу (бюджет)  —  255.200 
Іноземна мова 57.00
Харчові технології та інженерія 190.00
Інші показники конкурсного відбору 8.20
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.