Освітня програма: Ресторанні технології та бізнес.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Київський національний торговельно-економічний університет

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Ресторанні технології та бізнес.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців) ?
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 01.07.2019 - 24.09.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Фах
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=12.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет334.00
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт230.64
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих258.47
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв260.70
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет321.91
Зараховано на бюджет всього7
Зараховано на контракт всього19
Всього прийнято заяв63
Ліцензійний обсяг30
Залишилося невикористаних ліцензійних місць4
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 На### До наказу (бюджет)  —  353.000 
Іноземна мова 168.00
Фах 172.00
Інші показники конкурсного відбору 13.00
    Б 
2 Сі### До наказу (бюджет)  —  346.800 
Іноземна мова 152.00
Фах 176.00
Інші показники конкурсного відбору 18.80
    Б 
3 Яр### До наказу (бюджет)  —  334.526 
Іноземна мова 164.00
Фах 156.00
Інші показники конкурсного відбору 14.53
    Б 
4 Кр### До наказу (бюджет)  —  328.600 
Іноземна мова 140.00
Фах 172.00
Інші показники конкурсного відбору 16.60
    Б 
5 Не### До наказу (бюджет)  —  327.400 
Іноземна мова 152.00
Фах 160.00
Інші показники конкурсного відбору 15.40
    Б 
6 Ма### До наказу (бюджет)  —  325.800 
Іноземна мова 166.00
Фах 144.00
Інші показники конкурсного відбору 15.80
    Б 
7 Дв### До наказу (бюджет)  —  321.906 
Іноземна мова 152.00
Фах 156.00
Інші показники конкурсного відбору 13.91
    Б 
8 Ше### До наказу (контракт)  —  285.800 
Іноземна мова 132.00
Фах 140.00
Інші показники конкурсного відбору 13.80
    К 
9 Ат### До наказу (контракт)  —  259.000 
Іноземна мова 114.00
Фах 132.00
Інші показники конкурсного відбору 13.00
    К 
10 Бу### До наказу (контракт)  —  256.800 
Іноземна мова 140.00
Фах 100.00
Інші показники конкурсного відбору 16.80
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама