Ступінь навчання: Бакалавр. На базі: Молодший спеціаліст. Галузь: Аграрні науки та продовольство. Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ? Факультет: Навчально-науковий інститут дистанційної освіти. Освітня програма: Кінологія. Тип пропозиції: Небюджетна ? Форма навчання: Заочна. Зарахування: на 1 курс Термін навчання: 30.09.2019 - 30.06.2022 Термін подачі заяв: 11.09.2019 - 20.09.2019
Складові конкурсного бала
Тест з фахової підготовки (Фахове випробування, балmin=10.00, k=1.00 )
Середній бал документа про освіту (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
Ліцензований обсяг прийому: 0
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс:
Статистика
Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.