Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 17.06.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  2. Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово)
    (Фахове випробування, балmin=150.00, k=1.00 )
  3. Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово)
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 45
Обсяг на контракт: 40
Обсяг держзамовлення: 5
Всього поданих заяв: 16
Загальний конкурс: 0.36

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Казмірук Д.В. До наказу (бюджет)  —  363.160 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 188.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 160.00
Інші показники конкурсного відбору 15.16
    Б 
2 Білих І.А. До наказу (бюджет)  —  360.350 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 160.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 185.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 15.35
    Б 
3 Філь Т.Р. До наказу (бюджет)  —  353.660 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 157.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 180.00
Інші показники конкурсного відбору 16.66
    Б 
4 Дегтярова В.В. До наказу (бюджет)  —  345.560 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 190.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 14.56
    Б 
5 Аванесян Е.Г. До наказу (бюджет)  —  325.190 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 144.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 170.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 11.19
    Б 
6 Король С.С. До наказу (контракт)  —  323.120 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 151.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 160.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 12.12
    К 
7 Коміссаренко Г.О. До наказу (контракт)  —  304.420 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 190.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 14.42
    К 
8 Нікуліна Я.С. Рекомендовано (контракт)  —  391.900 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 191.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 185.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 15.90
      – 
9 Левіна М.О. Рекомендовано (контракт)  —  377.410 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 169.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 190.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 18.41
      – 
10 Куйдіна К.О. Рекомендовано (контракт)  —  354.670 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 160.00
Комплексний тестовий екзамен «Готельно-ресторанна справа» (письмово) 180.00
Комплексний тестовий екзамен з «Основ готельно-ресторанної справи» (письмово) 1.00
Інші показники конкурсного відбору 14.67
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.