Освітня програма: Кормова біоінженерія.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет технології зерна і зернового бізнесу.
Освітня програма: Кормова біоінженерія.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 31.12.2020
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 24.09.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, k=1.00 )
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, k=1.00 )
  3. Співбесіда
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 15
Обсяг на контракт: 15
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет3.96
Середній бал атестата зарахованих на контракт3.15
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет3.10
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама