Освітня програма: Комерційна діяльність та товарознавство і експертиза в митній справі.
Спеціальність: 076. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Одеська національна академія харчових технологій

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Повна загальна середня освіта.
Галузь: Управління та адміністрування.
Спеціальність: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Факультет: Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу.
Освітня програма: Комерційна діяльність та товарознавство і експертиза в митній справі.
Тип пропозиції: Відкрита (із вказанням пріоритетності)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2023
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 22.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Українська мова та література
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.40 , КВ2 )
  2. Математика
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.30 , КВ2 )
  3. Іноземна мова*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  4. Географія*
    (Вступний іспит з предмету ЗНО, балmin=100.00, k=0.20 , КВ2 )
  5. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=0.10 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 10
Обсяг на контракт: 7
Максимальне держзамовлення: 3
Максимальне держзамовлення, квота 1: 1
Максимальне держзамовлення, квота 2: 1
Всього поданих заяв: 43
Загальний конкурс: 4.30

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал ЗНО серед зарахованих на контракт146.25
Середній бал атестата зарахованих на контракт8.83
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Подати заяву про вступ

Подання електронної заяви про вступ до навчального закладу можливе за посиланням.

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Кладко К.І. До наказу (бюджет)  178.908  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 185.00
Математика (ЗНО) 168.00
Географія (ЗНО) 161.00
Середній бал документа про освіту 10.80
РК      Б 
2 Степаненко Д.Д. До наказу (контракт)  173.123  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 173.00
Математика (ЗНО) 149.00
Географія (ЗНО) 174.00
Середній бал документа про освіту 9.70
СК  РК      К 
3 Чолак К.В. До наказу (контракт)  160.752  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 155.00
Математика (ЗНО) 166.00
Іноземна мова (ЗНО) 142.00
Середній бал документа про освіту 9.40
РК      К 
4 Черватюк К.В. До наказу (контракт)  144.534  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 150.00
Математика (ЗНО) 135.00
Географія (ЗНО) 123.00
Середній бал документа про освіту 8.60
РК      К 
5 Драгункін С.С. До наказу (контракт)  117.504  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 119.00
Математика (ЗНО) 107.00
Іноземна мова (ЗНО) 100.00
Середній бал документа про освіту 7.50
РК      К 
6 Комарніцька Я.О. Рекомендовано (контракт) 
Рек. на бюджет за пріор. #1
193.931  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 190.00
Математика (ЗНО) 175.00
Географія (ЗНО) 196.00
Середній бал документа про освіту 10.70
СК  РК        – 
7 Закацюра М.О. Рекомендовано (контракт)  —  188.292  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 186.00
Математика (ЗНО) 184.00
Іноземна мова (ЗНО) 179.00
Середній бал документа про освіту 11.20
РК        – 
8 Іщенко Д.М. Рекомендовано (контракт) 
Рек. на бюджет за пріор. #1
179.781  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 183.00
Математика (ЗНО) 159.00
Географія (ЗНО) 167.00
Середній бал документа про освіту 10.50
СК  РК        – 
9 Багнюк В.С. Рекомендовано (контракт) 
Рек. на бюджет за пріор. #1
176.036  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 162.00
Математика (ЗНО) 175.00
Географія (ЗНО) 173.00
Середній бал документа про освіту 9.30
СК  РК        – 
10 Кулаксиз А.М. Рекомендовано (контракт)  174.522  розрахунок
Українська мова та література (ЗНО) 175.00
Математика (ЗНО) 163.00
Іноземна мова (ЗНО) 167.00
Середній бал документа про освіту 10.80
РК        – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.