Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
Освітня програма: Технології жирів і жирозамінників.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 02.09.2019 - 02.01.2021
Термін подачі заяв: 10.07.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=20.00, k=1.00 )
  2. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=40.00, k=1.00 )
  3. Додаткове фахове вступне випробування
    (Вступний іспит (залік), балmin=20.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=6.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 11
Обсяг на контракт: 8
Обсяг держзамовлення: 3
Всього поданих заяв: 12
Загальний конкурс: 1.09

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.35
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.07
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет7.10
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Грицьків Т.С. До наказу (бюджет)  —  101.600 
Іноземна мова 37.00
Фаховий іспит 58.00
Додаткове фахове вступне випробування 70.00
Інші показники конкурсного відбору 6.60
    Б 
2 Гуль Н.Я. До наказу (бюджет)  —  100.700 
Іноземна мова 25.00
Фаховий іспит 67.00
Додаткове фахове вступне випробування 80.00
Інші показники конкурсного відбору 8.70
    Б 
3 Сиротинський Я.С. До наказу (бюджет)  —  100.200 
Іноземна мова 29.00
Фаховий іспит 63.00
Інші показники конкурсного відбору 8.20
    Б 
4 Рудиш Р.В. Зареєстровано в НЗ  —  57.600 
Іноземна мова 46.00
Додаткове фахове вступне випробування 75.00
Інші показники конкурсного відбору 11.60
      – 
5 Вороновська К.В. Зареєстровано в НЗ  —  49.400 
Іноземна мова 39.00
Додаткове фахове вступне випробування 75.00
Інші показники конкурсного відбору 10.40
      – 
6 Смолка М.Л. Зареєстровано в НЗ  —  48.700 
Іноземна мова 37.00
Додаткове фахове вступне випробування 70.00
Інші показники конкурсного відбору 11.70
      – 
7 Табачнюк Д.В. Зареєстровано в НЗ  —  48.000 
Іноземна мова 38.00
Інші показники конкурсного відбору 10.00
      – 
8 Білецький Л.В. Зареєстровано в НЗ  —  48.000 
Іноземна мова 38.00
Інші показники конкурсного відбору 10.00
      – 
9 Барнич Г.Й. Зареєстровано в НЗ  —  46.600 
Іноземна мова 39.00
Інші показники конкурсного відбору 7.60
      – 
10 Замрій П.Р. Зареєстровано в НЗ  —  45.100 
Іноземна мова 36.00
Інші показники конкурсного відбору 9.10
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.