Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Білоцерківський національний аграрний університет

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Біолого-технологічний факультет.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 3 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.06.2024
Термін подачі заяв: 15.09.2019 - 30.09.2019

Складові конкурсного бала

  1. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 20
Обсяг на контракт: 20
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика спеціальності в 2018 році **

Середній бал атестата зарахованих на контракт143.67
Детальна статистика спеціальності за 2018 рік

Рейтинговий список

ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д

На конкурсну пропозицію не подано жодної заяви.

Реклама