Освітня програма: Курортна справа.
Спеціальність: 241. Готельно-ресторанна справа.

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Інформація за: 2020 рік 2019 рік 2018 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа.
Факультет: Факультет туризму.
Освітня програма: Курортна справа.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Фіксована i
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2019 - 30.12.2020
Термін подачі заяв: 17.06.2019 - 23.07.2019

Складові конкурсного бала

  1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Теорія і практика готельно-ресторанної справи
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Теорія і практика організації готельного господарства
    (Вступний іспит (залік), балmin=100.00, k=0.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет291.49
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт263.52
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих274.28
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв274.28
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет284.84
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього8
Всього прийнято заяв13
Ліцензійний обсяг25
Залишилося невикористаних ліцензійних місць12
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 Пі### До наказу (бюджет)  —  301.390 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 141.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 8.39
    Б 
2 Го### До наказу (бюджет)  —  293.100 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 144.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 140.00
Інші показники конкурсного відбору 9.10
    Б 
3 Ме### До наказу (бюджет)  —  292.670 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 130.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 156.00
Теорія і практика організації готельного господарства 168.00
Інші показники конкурсного відбору 6.67
    Б 
4 Ма### До наказу (бюджет)  —  285.430 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 138.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 140.00
Інші показники конкурсного відбору 7.43
    Б 
5 Па### До наказу (бюджет)  —  284.840 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 6.84
    Б 
6 Ха### До наказу (контракт)  —  279.730 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 126.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 148.00
Інші показники конкурсного відбору 5.73
    К 
7 Гл### До наказу (контракт)  —  278.100 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 117.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 9.10
    К 
8 Св### До наказу (контракт)  —  274.940 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 117.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 5.94
    К 
9 Хо### До наказу (контракт)  —  271.850 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 112.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 7.85
    К 
10 Ра### До наказу (контракт)  —  257.860 
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100.00
Теорія і практика готельно-ресторанної справи 152.00
Інші показники конкурсного відбору 5.86
    К 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.
«Відмова» — абітурієнта не допущено до участі у конкурсному відборі на підставі рішення приймальної комісії.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому
«РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПЧК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — призери Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів МАН, призери спортивних чемпіонатів Європи та чемпіонатів Світу.

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3), «КВ4» (Квота 4) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама