Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Національний університет харчових технологій

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій.
Освітня програма: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 28.02.2020
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 01.08.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології та інженерія
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=1.00 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=30.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет302.84
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт220.97
Середній бал атестата зарахованих на бюджет8.17
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.30
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих293.02
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв290.70
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет6.80
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет234.70
Зараховано на бюджет всього22
Зараховано на контракт всього3
Всього прийнято заяв26
Ліцензійний обсяг55
Залишилося невикористаних ліцензійних місць30
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 ######## Н.А. До наказу  —  388.333 
Харчові технології та інженерія 191.00
Іноземна мова 188.00
Середній бал документа про освіту 9.00
Інші показники конкурсного відбору 0.33
    Б 
2 ######## А.О. До наказу  —  361.433 
Харчові технології та інженерія 176.00
Іноземна мова 176.00
Середній бал документа про освіту 9.10
Інші показники конкурсного відбору 0.33
    Б 
3 ######## А.А. До наказу  —  351.200 
Харчові технології та інженерія 163.00
Іноземна мова 180.00
Середній бал документа про освіту 8.20
    Б 
4 ######## А.Д. До наказу  —  331.575 
Харчові технології та інженерія 176.00
Іноземна мова 146.00
Середній бал документа про освіту 9.20
Інші показники конкурсного відбору 0.38
    Б 
5 ######## Д.М. До наказу  —  324.200 
Харчові технології та інженерія 176.00
Іноземна мова 140.00
Середній бал документа про освіту 8.20
    Б 
6 ######## С.С. До наказу  —  323.960 
Харчові технології та інженерія 158.00
Іноземна мова 152.00
Середній бал документа про освіту 8.20
Інші показники конкурсного відбору 5.76
    Б 
7 ######## А.П. До наказу  —  316.909 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 124.00
Середній бал документа про освіту 9.10
Інші показники конкурсного відбору 0.81
    Б 
8 ######## О.А. До наказу  —  314.400 
Харчові технології та інженерія 158.00
Іноземна мова 148.00
Середній бал документа про освіту 8.40
    Б 
9 ######## С.О. До наказу  —  313.833 
Харчові технології та інженерія 173.00
Іноземна мова 132.00
Середній бал документа про освіту 7.50
Інші показники конкурсного відбору 1.33
    Б 
10 ######## А.С. До наказу  —  309.900 
Харчові технології та інженерія 176.00
Іноземна мова 126.00
Середній бал документа про освіту 7.90
    Б 
11 ######## І.В. До наказу  —  301.000 
Харчові технології та інженерія 188.00
Іноземна мова 104.00
Середній бал документа про освіту 9.00
    Б 
12 ######## В.Г. До наказу  —  299.960 
Харчові технології та інженерія 158.00
Іноземна мова 128.00
Середній бал документа про освіту 8.20
Інші показники конкурсного відбору 5.76
    Б 
13 ######## А.Б. До наказу  —  295.800 
Харчові технології та інженерія 153.00
Іноземна мова 136.00
Середній бал документа про освіту 6.80
    Б 
14 ######## М.В. До наказу  —  293.800 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 8.80
    Б 
15 ######## О.В. До наказу  —  287.400 
Харчові технології та інженерія 166.00
Іноземна мова 114.00
Середній бал документа про освіту 7.40
    Б 
16 ######## Ю.С. До наказу  —  283.000 
Харчові технології та інженерія 176.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    Б 
17 ######## А.М. До наказу  —  279.200 
Харчові технології та інженерія 161.00
Іноземна мова 110.00
Середній бал документа про освіту 8.20
    Б 
18 ######## Я.В. До наказу  —  269.600 
Харчові технології та інженерія 151.00
Іноземна мова 110.00
Середній бал документа про освіту 8.60
    Б 
19 ######## А.І. До наказу  —  263.200 
Харчові технології та інженерія 151.00
Іноземна мова 104.00
Середній бал документа про освіту 8.20
    Б 
20 ######## Ю.М. До наказу  —  263.100 
Харчові технології та інженерія 153.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 8.10
    Б 
21 ######## О.В. До наказу  —  256.000 
Харчові технології та інженерія 133.00
Іноземна мова 116.00
Середній бал документа про освіту 7.00
    Б 
22 ######## Є.А. До наказу  —  234.700 
Харчові технології та інженерія 123.00
Іноземна мова 104.00
Середній бал документа про освіту 7.70
    Б 
23 ######## І.В. До наказу  —  233.700 
Харчові технології та інженерія 126.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 7.70
    К 
24 ######## В.В. До наказу  —  222.700 
Харчові технології та інженерія 113.00
Іноземна мова 102.00
Середній бал документа про освіту 7.70
    К 
25 ######## О.Ю. До наказу  —  206.500 
Харчові технології та інженерія 100.00
Іноземна мова 100.00
Середній бал документа про освіту 6.50
    К 
26 ######## С.В. Рекомендовано (контракт)  —  232.700 
Харчові технології та інженерія 100.00
Іноземна мова 126.00
Середній бал документа про освіту 6.70
      – 
27 ######## О.Д. Відхилено (бюджет)  —  374.800 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 184.00
Середній бал документа про освіту 7.80
      – 
28 ######## Н.М. Відхилено (бюджет)  —  359.400 
Харчові технології та інженерія 183.00
Іноземна мова 168.00
Середній бал документа про освіту 8.40
      – 
29 ######## М.О. Відмова  —  194.100 
Іноземна мова 186.00
Середній бал документа про освіту 8.10
      – 
30 ######## Т.В. Відмова  —  189.100 
Іноземна мова 182.00
Середній бал документа про освіту 7.10
      – 
31 ######## М.Я. Відмова  —  147.050 
Іноземна мова 136.00
Середній бал документа про освіту 9.30
Інші показники конкурсного відбору 1.75
      – 
32 ######## Я.О. Відмова  —  122.799 
Іноземна мова 118.00
Середній бал документа про освіту 4.80
      – 
33 ######## С.С. Відраховано  —  344.400 
Харчові технології та інженерія 178.00
Іноземна мова 158.00
Середній бал документа про освіту 8.40
    Б 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама