Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 015. Професійна освіта.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Освіта/Педагогіка.
Спеціалізація: Харчові технології
Спеціальність: Професійна освіта.
Факультет: Факультет інженерно-педагогічної освіти.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.05.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 26.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=1.00 )
  2. Технології харчової промисловості
    (Фахове випробування, балmin=124.00, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=124.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 5
Обсяг на контракт: 5
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама