Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Спеціальність: 204. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Подільський державний аграрно-технічний університет

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Аграрні науки та продовольство.
Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Факультет: Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві.
Освітня програма: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 24.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Тест з фахової підготовки
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, балmin=1.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет150.48
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт116.53
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих135.39
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв135.39
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет144.85
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього4
Всього прийнято заяв9
Ліцензійний обсяг40
Залишилося невикористаних ліцензійних місць31
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** С.В. До наказу  —  158.750 
Інші показники конкурсного відбору 10.75
Тест з фахової підготовки 148.00
    Б 
2 *********** В.В. До наказу  —  152.000 
Інші показники конкурсного відбору 20.00
Тест з фахової підготовки 132.00
    Б 
3 *********** Н.В. До наказу  —  151.250 
Інші показники конкурсного відбору 19.25
Тест з фахової підготовки 132.00
    Б 
4 *********** М.В. До наказу  —  145.550 
Інші показники конкурсного відбору 17.55
Тест з фахової підготовки 128.00
    Б 
5 *********** С.С. До наказу  —  144.850 
Інші показники конкурсного відбору 16.85
Тест з фахової підготовки 128.00
    Б 
6 *********** М.О. До наказу  —  120.000 
Інші показники конкурсного відбору 20.00
Тест з фахової підготовки 100.00
    К 
7 *********** Т.А. До наказу  —  119.500 
Інші показники конкурсного відбору 19.50
Тест з фахової підготовки 100.00
    К 
8 *********** Ю.Я. До наказу  —  116.100 
Інші показники конкурсного відбору 16.10
Тест з фахової підготовки 100.00
    К 
9 *********** Я.В. До наказу  —  110.500 
Інші показники конкурсного відбору 10.50
Тест з фахової підготовки 100.00
    К 
10 *********** А.О. Відмова  —  188.950 
Інші показники конкурсного відбору 16.95
Тест з фахової підготовки 172.00
      – 
11 *********** О.О. Відмова  —  142.000 
Інші показники конкурсного відбору 18.00
Тест з фахової підготовки 124.00
      – 
12 *********** Б.І. Відмова  —  139.700 
Інші показники конкурсного відбору 19.70
Тест з фахової підготовки 120.00
      – 
13 *********** О.М. Відмова  —  131.200 
Інші показники конкурсного відбору 19.20
Тест з фахової підготовки 112.00
      – 
14 *********** І.М. Відмова  —  111.350 
Інші показники конкурсного відбору 11.35
Тест з фахової підготовки 100.00
      – 
15 *********** О.О. Відмова  —  110.000 
Інші показники конкурсного відбору 10.00
Тест з фахової підготовки 100.00
      – 
16 *********** В.М. Відмова  —  20.000 
Інші показники конкурсного відбору 20.00
Тест з фахової підготовки 0.00
      – 
17 *********** Т.В. Відмова  —  15.000 
Інші показники конкурсного відбору 15.00
Тест з фахової підготовки 0.00
      – 
18 *********** В.М. Відмова  —  13.650 
Інші показники конкурсного відбору 13.65
Тест з фахової підготовки 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама