Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Туризм.
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Туризм.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 02.07.2018 - 26.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Вступний іспит (залік)
    (Вступний іспит (залік), k=0.00 )
  2. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська)
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 5
Обсяг на контракт: 5
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама