Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Сфера обслуговування.
Спеціальність: Туризм.
Факультет: Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Освітня програма: Туризм.
Тип пропозиції: Небюджетна
Форма навчання: Заочна.
Зарахування: на 2 курс
Термін навчання: 09.03.2018 - 31.10.2021
Термін подачі заяв: 02.03.2018 - 05.03.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=60.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Обсяги

Ліцензований обсяг прийому: 1
Обсяг на контракт: 1
Всього поданих заяв: 0
Загальний конкурс: 0.00

Статистика

Для перегляду статистики цієї освітньої програми за минулий рік перейдіть на сторінку статистики навчального закладу за 2018 рік та скористайтесь пошуком освітньої програми за назвою.

Реклама