Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса.
Спеціальність: 181. Харчові технології.

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Виробництво та технології.
Спеціальність: Харчові технології.
Факультет: Факультет харчових технологій та біотехнології.
Освітня програма: Технології зберігання, консервування та переробки м'яса.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита (в т.ч. для іноземців)
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 02.01.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 26.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фаховий іспит
    (Фахове випробування, балmin=40.00, k=1.00 )
  2. Фаховий іспит (додаткове)
    (Фахове випробування, балmin=20.00, k=0.00 )
  3. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=20.00, k=1.00 )
  4. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, балmin=6.00, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет133.56
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт73.25
Середній бал атестата зарахованих на бюджет9.78
Середній бал атестата зарахованих на контракт7.25
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих122.59
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв122.59
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет8.20
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет120.50
Зараховано на бюджет всього9
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв11
Ліцензійний обсяг16
Залишилося невикористаних ліцензійних місць5
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** А.А. До наказу  —  153.800 
Середній бал документа про освіту 10.80
Іноземна мова 48.00
Фаховий іспит 95.00
    Б 
2 *********** Р.Я. До наказу  —  139.200 
Середній бал документа про освіту 10.20
Іноземна мова 38.00
Фаховий іспит 91.00
    Б 
3 *********** І.М. До наказу  —  136.200 
Середній бал документа про освіту 11.20
Іноземна мова 35.00
Фаховий іспит 90.00
    Б 
4 *********** А.Я. До наказу  —  135.700 
Середній бал документа про освіту 9.70
Іноземна мова 46.00
Фаховий іспит 80.00
    Б 
5 *********** П.І. До наказу  —  135.200 
Середній бал документа про освіту 8.20
Іноземна мова 39.00
Фаховий іспит 88.00
    Б 
6 *********** С.В. До наказу  —  131.100 
Середній бал документа про освіту 9.10
Іноземна мова 34.00
Фаховий іспит 88.00
    Б 
7 *********** А.В. До наказу  —  129.700 
Середній бал документа про освіту 8.70
Іноземна мова 34.00
Фаховий іспит 87.00
    Б 
8 *********** Т.В. До наказу  —  120.600 
Середній бал документа про освіту 9.60
Іноземна мова 22.00
Фаховий іспит 89.00
    Б 
9 *********** О.В. До наказу  —  120.500 
Середній бал документа про освіту 10.50
Іноземна мова 22.00
Фаховий іспит 88.00
    Б 
10 *********** П.І. До наказу  —  77.800 
Середній бал документа про освіту 7.80
Іноземна мова 30.00
Фаховий іспит 40.00
    К 
11 *********** М.В. До наказу  —  68.700 
Середній бал документа про освіту 6.70
Іноземна мова 22.00
Фаховий іспит 40.00
    К 
12 *********** Р.Б. Зареєстровано  —  74.100 
Середній бал документа про освіту 7.10
Іноземна мова 25.00
Фаховий іспит 42.00
      – 
13 *********** Д.М. Зареєстровано  —  50.500 
Середній бал документа про освіту 10.50
Іноземна мова 40.00
Фаховий іспит 0.00
Фаховий іспит (додаткове) 0.00
      – 
14 *********** У.В. Зареєстровано  —  47.100 
Середній бал документа про освіту 7.10
Іноземна мова 40.00
Фаховий іспит 0.00
      – 
15 *********** Н.С. Зареєстровано  —  40.600 
Середній бал документа про освіту 9.60
Іноземна мова 31.00
Фаховий іспит 0.00
      – 
16 *********** І.А. Зареєстровано  —  32.100 
Середній бал документа про освіту 7.10
Іноземна мова 25.00
Фаховий іспит 0.00
Фаховий іспит (додаткове) 37.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама