Освітня програма: Харчові технології.
Спеціальність: 015. Професійна освіта.

Державний заклад "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"

Інформація за: 2019 2018 2017

Про освітню програму

Ступінь навчання: Магістр.
На базі: Бакалавр.
Галузь: Освіта/Педагогіка.
Спеціалізація: Харчові технології
Спеціальність: Професійна освіта.
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму.
Освітня програма: Харчові технології.
Тип програми магістра: Освітньо-професійна.
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 31.01.2020
Термін подачі заяв: 09.07.2018 - 27.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Фахове випробування
    (Фахове випробування, балmin=100.00, k=1.00 )
  2. Іноземна мова
    (Вступний іспит, балmin=100.00, k=1.00 )
  3. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
  4. Інші показники конкурсного відбору
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет395.20
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт307.00
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих370.00
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв357.17
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет392.00
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього2
Всього прийнято заяв12
Ліцензійний обсяг40
Залишилося невикористаних ліцензійних місць33
** - Статистика вступу на магістра на основі кваліфікації бакалавр

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** В.О. До наказу  —  398.000 
Іноземна мова 200.00
Фахове випробування 198.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    Б 
2 *********** О.В. До наказу  —  398.000 
Іноземна мова 198.00
Фахове випробування 200.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    Б 
3 *********** В.Р. До наказу  —  394.000 
Іноземна мова 198.00
Фахове випробування 196.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    Б 
4 *********** Є.А. До наказу  —  394.000 
Іноземна мова 200.00
Фахове випробування 194.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    Б 
5 *********** М.В. До наказу  —  392.000 
Іноземна мова 200.00
Фахове випробування 192.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    Б 
6 *********** Д.В. До наказу  —  328.000 
Іноземна мова 180.00
Фахове випробування 148.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    К 
7 *********** Д.О. До наказу  —  286.000 
Іноземна мова 128.00
Фахове випробування 158.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
    К 
8 *********** Л.В. Допущено  —  396.000 
Іноземна мова 200.00
Фахове випробування 196.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
      – 
9 *********** О.О. Допущено  —  392.000 
Іноземна мова 200.00
Фахове випробування 192.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
      – 
10 *********** О.В. Допущено  —  350.000 
Іноземна мова 196.00
Фахове випробування 154.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
      – 
11 *********** А.Г. Допущено  —  294.000 
Іноземна мова 150.00
Фахове випробування 144.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
      – 
12 *********** О.Є. Допущено  —  264.000 
Іноземна мова 126.00
Фахове випробування 138.00
Середній бал документа про освіту 0.00
Інші показники конкурсного відбору 0.00
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама