Освітня програма: Професійна освіта (Харчові технології).
Спеціальність: 015. Професійна освіта.

Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"

Інформація за: 2019 рік 2018 рік 2017 рік

Про освітню програму

Ступінь навчання: Бакалавр.
На базі: Молодший спеціаліст.
Галузь: Освіта/Педагогіка.
Спеціалізація: Харчові технології
Спеціальність: Професійна освіта.
Факультет: Фінансово-гуманітарний.
Освітня програма: Професійна освіта (Харчові технології).
Тип пропозиції: Закрита
Форма навчання: Денна.
Зарахування: на 1 курс
Термін навчання: 01.09.2018 - 30.06.2020
Термін подачі заяв: 12.07.2018 - 24.07.2018

Складові конкурсного бала

  1. Харчові технології
    (Фахове випробування, балmin=52.00, k=1.00 )
  2. Середній бал документа про освіту
    (Конкурсний показник, k=1.00 )
* - Предмети на вибір.

Статистика спеціальності **

Середній рейтинговий бал зарахованих на бюджет200.56
Середній рейтинговий бал зарахованих на контракт125.88
Середній бал атестата зарахованих на бюджет18.16
Середній бал атестата зарахованих на контракт16.55
Середній рейтинговий бал всіх зарахованих172.55
Загальний середній рейтинговий бал всіх заяв172.55
Мінімальний бал атестата серед зарахованих на бюджет15.40
Мінімальний рейтинговий бал серед зарахованих на бюджет195.60
Зараховано на бюджет всього5
Зараховано на контракт всього3
Всього прийнято заяв8
Ліцензійний обсяг10
Залишилося невикористаних ліцензійних місць2
** - Статистика вступу на бакалавра на основі кваліфікації молодший спеціаліст

Реклама

Рейтинговий список

Введіть прізвище:
ПІБ Стан П Бал Деталізація КО КВ Тип Д
1 *********** В.С. До наказу  —  208.190 
Харчові технології 192.00
Середній бал документа про освіту 16.19
    Б 
2 *********** В.В. До наказу  —  207.400 
Харчові технології 192.00
Середній бал документа про освіту 15.40
    Б 
3 *********** А.С. До наказу  —  196.000 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 20.00
    Б 
4 *********** А.Т. До наказу  —  195.600 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 19.60
    Б 
5 *********** Д.С. До наказу  —  195.600 
Харчові технології 176.00
Середній бал документа про освіту 19.60
    Б 
6 *********** О.С. До наказу  —  136.890 
Харчові технології 120.00
Середній бал документа про освіту 16.89
    К 
7 *********** С.В. До наказу  —  120.650 
Харчові технології 104.00
Середній бал документа про освіту 16.65
    К 
8 *********** Р.В. До наказу  —  120.100 
Харчові технології 104.00
Середній бал документа про освіту 16.10
    К 
9 *********** Ю.І. Відмова  —  176.100 
Харчові технології 160.00
Середній бал документа про освіту 16.10
      – 

Умовні позначення:

№: порядковий номер заяви абітурієнта.
ПІБ: прізвище, ім’я, по-батькові абітурієнта.
Стан: «До наказу» — абітурієнта зараховано на бюджет чи контракт.
«Рекомендовано (бюджет)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на бюджет.
«Рекомендовано (контракт)» — абітурієнта рекомендовано до зарахування на контракт.
«Зареєстровано» — заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду. Приймається рішення про допуск вступника до участі в конкурсному відборі.
«Допущено» — абітурієнта допущено до участі у конкурсі на бюджет або контракт.
«Заява надійшла з сайту» — заява надійшла до навчального закладу, але ще не перевірена приймальною комісією.
«Скасовано (втрата пріор.)» — електронна заява вважається такою, що не подавалась. Вступник не має права подання нової заяви з такою самою пріоритетністю.
«Затримано» — електронну заяву прийнято закладом вищої освіти до розгляду, але дані стосовно вступника потребують уточнення.

П: пріоритет заяви абітурієнта від 1 до 7
«—» — заява подана на контракт.

Бал: конкурсний бал абітурієнта (алгоритм розрахунку відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому).
Деталізація: конкурсні бали вступника (бали ЗНО, вступних іспитів, бали атестата).
КО: коефіцієнти, що застосовуються до конкурсного балу відповідно до п.8 розділу VІІ Умов прийому («РК» — регіональний коефіцієнт;
«ГК» — галузевий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ПК» — першочерговий коефіцієнт;
«СК» — сільський коефіцієнт;
«ОЛ» — учасник міжнародних олімпіад або Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігр).

КВ: «КВ1» (Квота 1), «КВ2» (Квота 2), «КВ3» (Квота 3) — квота за якою вступає абітурієнт відповідно до підпункту 6, пункту 6, розділу І Умов прийому;
«СБ» — особа має право на зарахування за результатами співбесіди.

Тип: «Б» — заява подана на бюджет, «К» — заява подана на контракт.
Д: подання оригіналів документів. «+» — оригінали документів подано. «–» — оригінали документів не подано.

Реклама